Akakçe verilerine göre son 6 ayın en düşük fiyatı, Yaklaşık 1000 TL civarı bir indirim var, satıcı Teknosa ihtiyacı olan değerlendirebilir.
Daha kötü kameralı, daha kötü bataryalı S25. Kim niye ince telefon alıcam diye bunlardan feragat eder bilmiyorum.düz s25 ile aynı fiyatta. hangisi daha iyi ama? edgemi yoksa düz halimi daha iyi. hatta düz hali çok az daha ucuz.
Düz S25 çok daha iyi birçok açıdan, S25 Edge'in olayı sadece incelik. Hala büyük telefon bu arada, sadece kalınlığını düşürmüşler biraz.düz s25 ile aynı fiyatta. hangisi daha iyi ama? edgemi yoksa düz halimi daha iyi. hatta düz hali çok az daha ucuz.
ikiside 4000mah, ikiside 4k 30fps kamera desteğine sahip. hatta birbirlerinon özellikleri o kadar benzerki sadece görünüşü farklı gibi. belki ufak 1-2 ôzellik farklilığı vardır ama ben göremedim bilen varsa bilgilendirsin.Daha kötü kameralı, daha kötü bataryalı S25. Kim niye ince telefon alıcam diye bunlardan feragat eder bilmiyorum.![]()
o zaman küçük telefon istenmiyorsa düz s25 almanın çokta bi zararı yok. düz s25 47k da edge ise 50k en düşük.Düz S25 çok daha iyi birçok açıdan, S25 Edge'in olayı sadece incelik. Hala büyük telefon bu arada, sadece kalınlığını düşürmüşler biraz.
Düz hali 40k falandı saçma sapan zamlanmış. Biri 6.2 diğeri 6.7 inç. Edge olanın kamerası daha yüksek gibi.düz s25 ile aynı fiyatta. hangisi daha iyi ama? edgemi yoksa düz halimi daha iyi. hatta düz hali çok az daha ucuz.
ikisi nerdeyse 1:1 ama edge daha küçük ve kamerası daha iyi. 200mp kamera kimin gereği var bilmiyom ama güzel fotoğraflar çekilir. diyafram aralığıda düz s25 e göre daha iyiDüz hali 40k falandı saçma sapan zamlanmış. Biri 6.2 diğeri 6.7 inç. Edge olanın kamerası daha yüksek gibi.
Samsung Galaxy S25 - Samsung Galaxy S25 Edge Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S25 - Samsung Galaxy S25 Edge özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
4k 30 fps ne anlamadımikiside 4000mah, ikiside 4k 30fps kamera desteğine sahip. hatta birbirlerinon özellikleri o kadar benzerki sadece görünüşü farklı gibi. belki ufak 1-2 ôzellik farklilığı vardır ama ben göremedim bilen varsa bilgilendirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman küçük telefon istenmiyorsa düz s25 almanın çokta bi zararı yok. düz s25 47k da edge ise 50k en düşük.
S25 edge qhd 1440pikiside 4000mah, ikiside 4k 30fps kamera desteğine sahip. hatta birbirlerinon özellikleri o kadar benzerki sadece görünüşü farklı gibi. belki ufak 1-2 ôzellik farklilığı vardır ama ben göremedim bilen varsa bilgilendirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman küçük telefon istenmiyorsa düz s25 almanın çokta bi zararı yok. düz s25 47k da edge ise 50k en düşük.
Bende bunu demeye girmiştim. Fiyatı ne çakımış beİlk çıktığında 70 80 bin lira fiyat çekiliyordu. Sonunda 50 bin altına düşmüş ve şimdi tercih edilebilir işte. Bataryayı sorun etmeyenler alabilir, gayet güzel cihaz.