Shein indirimli ürünler

14ünde trye gelen uçağın beklemesi normal değil mi sizcede şuan :D? zaten haftasonu girdi araya bu hafta bile olmasa garanti öbür haftaya gümrükten çıkması lazım çıktıktan sonrada olay kalmaz öyle yada böyle aras getiricek kargoyu önemli olan 6sına kadar gümrüğün kayıt altına alması bence problem yok şuan raaad. Tabi para için ruhunu satma olayları dönerse gümrükte kargoda vb. o zaman herkesin ürünü yanar ki olma ihtimalide yüksek türkiye yüzyılındayız çünkü.
Hocam haftasonu ile ne alakası var acaba ben 10 ocakta sipariş verdim 4 gündür falan gümrükte ve mesela yine aynı tarihteki farklı bir ürünüm 6 günde geldi çok değişik, gümrükte sıkıntı var Çin'den trye gonderilmesi uzun sürmüyor ama gümrükte 2 katı bekletiyorlar bazı kişilerin ise Ocak başında ki ürünler yok ortada

Hocam haftasonu ile ne alakası var acaba ben 10 ocakta sipariş verdim 4 gündür falan gümrükte ve mesela yine aynı tarihteki farklı bir ürünüm 6 günde geldi çok değişik, gümrükte sıkıntı var Çin'den trye gonderilmesi uzun sürmüyor ama gümrükte 2 katı bekletiyorlar bazı kişilerin ise Ocak başında ki ürünler yok ortada
Gümrükte sıkıntı yok gibi sanki, aras'ın işi bu gibi

daha 19 gün var. şuana kadar verdiğim hiçbir kargo satın alımdan gümrüğe girene kadar 7-8 günden fazla beklemedi. Bence fazla abartılıyor. yaklaşık 15 gün önce linsouldan bir sipariş verdim 8 gün içinde geldi ve aras ile teslim aldım.
19 gün önce aldığım ürün daha gümrükten geçemedi hocam, şimdi yoğunluk var şimdi alınanların gelmesi ne kadar sürecek acaba hangi hesaptan verdiğimi hatırlamıyorum bazılarını ve yasadan sonraya gelirse iade etmek istesem ücretin ne kadarı bana iade gelecek.

19 gün önce aldığım ürün daha gümrükten geçemedi hocam, şimdi yoğunluk var şimdi alınanların gelmesi ne kadar sürecek acaba hangi hesaptan verdiğimi hatırlamıyorum bazılarını ve yasadan sonraya gelirse iade etmek istesem ücretin ne kadarı bana iade gelecek.
ne almıştınız

Screenshot_2026-01-18-19-42-38-920_com.zzkko.webp

Bu normal mi?

indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam üyelik yeni mi olmalı? 70i kullandığımız üyelikle oluyor mu?

1000023470.webp

Aralık 29 da uçak indi halâ gümrükte bekliyor. Geçen gün gecikme bildirimi geldi 19'una kadar elinize geçmez ise bize ulaşın yazmışlar. Sorun %90 ihtimalle arasta veya gümrük şirketinde. (Buraya dahil olmayan 5 sipariş daha var onlara da aynı maili attılar.)
Eklemeyi unuttum 15 inde sipariş vermiştim cumartesi gece uçak inmiş eğer yarın veya salı günü Aras ürünleri dağıtıma çıkarırsa teorik olarak sipariş birleştiriyorlar denebilir.

Aras geciktirip iade edenlerden para koparmak istemiyordur umarım

Geri