Yardım SAMSUNG GALAXY BUDS 2 ŞARJ KUTUSUNU KAYBETTİM

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar bir dalgınlık sonucu samsung galaxy buds 2 şarj kutusunu kaybettim. nasıl temin edebilirim orijinal olsa iyi olur bağlantı sorunları olmaması adına. eğer elinde sadece kutusu olan varsa da iletişime geçebiliriz teşekkürler

Arkadaşlar bir dalgınlık sonucu samsung galaxy buds 2 şarj kutusunu kaybettim. nasıl temin edebilirim orijinal olsa iyi olur bağlantı sorunları olmaması adına. eğer elinde sadece kutusu olan varsa da iletişime geçebiliriz teşekkürler
samsung ile görüş garantisi varsa belki yardımcı olabilirler

samsungun teknik servisi aramayı denedinizmi yurtdışında ayrı olarak satıyorlar lakin tr de yok

Nerde kaybettin hocam aradın mı iyice kutuyu bıraktığın yeri ?

samsung ile görüş garantisi varsa belki yardımcı olabilirler
garantisi yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok bi arayayım yarın
samsungun teknik servisi aramayı denedinizmi yurtdışında ayrı olarak satıyorlar lakin tr de yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerde kaybettin hocam aradın mı iyice kutuyu bıraktığın yeri ?
trende kaybettim kayıp bürosuna gittim kayıt açtılar ama olmadı dönen

garanti varsa bile kimse yardımcı olmaz kendin kaybetmişsin ara samsungu kutu satıyor musunuz de apple satıyor airpods kutusu, samsungdan beklemiyorum ama bu performansı

Satsalar bile deli para isterlrr bence. Yenisini almak trde daha ucuz oluyor genelde :PeepoLeave:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,295
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri