Shein indirimli ürünler

bu gümrükte sipariş tarihine bakıldığına dair resmi belge lazım
Gümrükte her zaman gümrüğe fiziken giriş tarihi geçerlidir. Oyuncaklar yasaklandığında 1 ay önce kara yolu ile gelen figür almıştım. Gelmesine 1 hafta kala yasak gelmişti ve gümrük şirketinden ürün gümrüğe takıldı gibisinden sms aldım. Onlara ürünü 1 ay önce sipariş veriğimi söylesemde bana gümrüğe fiziken giriş tarihinin geçerli olduğunu söylemişlerdi. Temu'dan iadenizi isteyin felan yazdılar.
1768862720213.webp

Tabi bu mail attıklarından 15dk sonra ürün elime geçmişti orası ayrı konu :D

Castor veya Castor Pro öneririm, Edx'lere göre çok daha tatmin edici.
Olabilir, daha üst model ve sürücüler sonuçta. Ben uygun fiyatlı olduğu için yedekte dursun diye aldım ama beklentimin epey üstünde tatmin etti beni. Müzik deneyimi benim Huawei Freebuds 3i ve Havit H2002E Pro'yu geride bıraktı. Telefonda fark daha bile belirgin, harici DAC'm olmamasına rağmen. Biraz EQ ile gayet güzel ses kalitesi ve hissiyata erişebildim.
Kulaklığın tizleri epey vurgulu, o açıdan herkesin hoşuna gitmeyebilir belki ses profili.

14'te 1 kargom arasa verilmiş yavaş ama emin adımlarla :D

Gümrükte her zaman gümrüğe fiziken giriş tarihi geçerlidir. Oyuncaklar yasaklandığında 1 ay önce kara yolu ile gelen figür almıştım. Gelmesine 1 hafta kala yasak gelmişti ve gümrük şirketinden ürün gümrüğe takıldı gibisinden sms aldım. Onlara ürünü 1 ay önce sipariş veriğimi söylesemde bana gümrüğe fiziken giriş tarihinin geçerli olduğunu söylemişlerdi. Temu'dan iadenizi isteyin felan yazdılar.
Alıntıyı görüntüle

Tabi bu mail attıklarından 15dk sonra ürün elime geçmişti orası ayrı konu :D
Bana aralıkta aldığım figür gelmişti yasadan haberim yoktu galiba gözden kaçtı pakette de toy yerine aksesuar falan girmiş olabilirler

İade nasıl oluyor ürünü ne ara gönderip inceleyip iadeyi onayladılar
Ürün bende kalacak şekilde ücret iadesini yaptılar. Eğer ürünü isteselerdi de ürünü kargoya verdiğiniz an ücret size iade oluyor. O ürünün Çin'e gitmesini beklemiyorsunuz. Zaten Çin'e gitmiyor büyük ihtimal. Burada depolarına gidiyor.

Gerçi para 1 ayda geliyordu bu sefer hızlı geldi. Ekim ayında gümrüğe takılan oyuncağın parasını hala bekliyorum mesela.

Baz alınan sipariş tarihi olduğu için şu an sipariş versek ve mevzuattaki tarihten sonra ürünü teslim alabileceğim anlamına mı geliyor?
Normal koşullar ve yeni mevzuat kararı gereğince evet...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhabalar öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, ancak aklıma takılan bir kısım var.
Siz son tarihi 6 Şubat olarak belirtmişsiniz ve 5 Şubat'ta dahi sipariş vereceğinizi söylemişsiniz fakat Ticaret Bakanlığı'nın duyurusunda son tarihin 1 Şubat olduğu yazıyor.
Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete sinde yayınlanan karar esastır bizim nazarımızda...
06.01.2026 sayılı Resmi Gazete duyurusunda "....alınan karar 1 ay sonra uygulamaya geçer..." hükmü mevcuttur. Bu da bahsedilen tarihi 06.02.2026 olarak esas kılar. Ola ki dediğiniz gibi hukuka aykırı şekilde bu yönde bir teamül uygulasalar dahi o takdirde ürünleri teslim almam ve yerine ücret iadesi talep ederim. Yani ilgili sitelerin alışveriş protokollerine uygun olarak risk önlemini devreye alarak alışveriş sürecinizi işletirseniz en kötü senaryoda ödediğiniz ürünü teslim almaz ama ücretini iade alırsınız

Son düzenleme:
bu gümrükte sipariş tarihine bakıldığına dair resmi belge lazım
İlgili belge hukuk birimimizde mevcuttur fakat kişisel verileri koruma kanunu gereğince belge paylaşımında bulunamıyoruz... Paylaşabilmemiz için ilgili bakanlığın yazılı onayı gerekir aksi durumda hukuka aykırı hareket etmiş oluyoruz...

Ürün bende kalacak şekilde ücret iadesini yaptılar. Eğer ürünü isteselerdi de ürünü kargoya verdiğiniz an ücret size iade oluyor. O ürünün Çin'e gitmesini beklemiyorsunuz. Zaten Çin'e gitmiyor büyük ihtimal. Burada depolarına gidiyor.

Gerçi para 1 ayda geliyordu bu sefer hızlı geldi. Ekim ayında gümrüğe takılan oyuncağın parasını hala bekliyorum mesela.
Para iadesiz ürün iyiymiş önünü kapamışlardı bir ara.

KZ castor almak istiyorum da yetişmesi zor gibi garantiyle alırsam kesin iade ederler mi ücretini bir sorun olması durumunda

Ekler

• Screenshot_2026-01-20-09-13-25-739_com.zzkko.webp
    Screenshot_2026-01-20-09-13-25-739_com.zzkko.webp
    133.4 KB · Hit: 67
Son düzenleme:
Geri