❌İndirim Bitti! 53K Lenovo loq İ7 13650 rtx 5070 24 gb / 1tb

Kronik sorunlu bu seri özellikle 83je aman aman uzak durun basınıza bela alırsınız

Alıntıyı görüntüle
Reddit'e bakmak aklıma gelmedi, hemen kurcalayalım: https://www.reddit.com/search/?q=Lenovo+15IRX10

1768946997730.webp

Kronik sorunlu bu seri özellikle 83je aman aman uzak durun basınıza bela alırsınız

Alıntıyı görüntüle
LOQ 15IRX10 - 83JE GPU Görüntü Bozukluğu

Hikaye şöyle: Çok hafif bir oyun olan Powerwash Simulator'ı oynamak istedim. Ancak oyunu açtığımda, dizüstü bilgisayarım aniden dondu ve ekranda şöyle bir görüntü belirdi (ya da buna görüntü bozukluğu da diyebilirsiniz). İlk başta sürücü hatası olduğunu düşündüm, sonra dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım ve oyunu tekrar çalıştırmayı denedim ve sorunsuz çalıştığı ortaya çıktı. Bu tür şeyler, dizüstü bilgisayar bir süre (30 dakika - 1 saat gibi) çalıştıktan sonra neredeyse sık sık oluyor. Yani dizüstü bilgisayar 30 dakika ile 1 saat arasında açık kaldıktan sonra oyun çalışırken görüntü bozukluğu oluşuyor. Şimdi garantiye başvurmam gerekiyor mu? Yoksa bu benim hatam mı? Bu olay, geçen Ekim ayında Marvel's Spider-Man 2 oyununu oynamak istediğimden beri oluyor (bu dizüstü bilgisayarı Ekim 2025'te aldım).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostlar linkini attıgım bu laptop alınır mı peki sizce bir sorunu varmı yada bu fiyata sunu al dedıgınız varmı?

Alınmaz

LOQ 15IRX10 - 83JE GPU Görüntü Bozukluğu

Hikaye şöyle: Çok hafif bir oyun olan Powerwash Simulator'ı oynamak istedim. Ancak oyunu açtığımda, dizüstü bilgisayarım aniden dondu ve ekranda şöyle bir görüntü belirdi (ya da buna görüntü bozukluğu da diyebilirsiniz). İlk başta sürücü hatası olduğunu düşündüm, sonra dizüstü bilgisayarı yeniden başlattım ve oyunu tekrar çalıştırmayı denedim ve sorunsuz çalıştığı ortaya çıktı. Bu tür şeyler, dizüstü bilgisayar bir süre (30 dakika - 1 saat gibi) çalıştıktan sonra neredeyse sık sık oluyor. Yani dizüstü bilgisayar 30 dakika ile 1 saat arasında açık kaldıktan sonra oyun çalışırken görüntü bozukluğu oluşuyor. Şimdi garantiye başvurmam gerekiyor mu? Yoksa bu benim hatam mı? Bu olay, geçen Ekim ayında Marvel's Spider-Man 2 oyununu oynamak istediğimden beri oluyor (bu dizüstü bilgisayarı Ekim 2025'te aldım).

Alınmaz
maks bütçem 33-35k arası ne önerirsin

Alınmaz, işlemci vasat. İkinci el düşünür müsün? Sıfır fiyatını hakeden bir model yok çünkü.
2.el alabılıcegım bır yerde yasamıyorum malasef sıfır almam gerekıyor 33-35k arası ne önerirsin oncelıgım gundelık ısler oyun belkı arada

Alıp geçmek lazım 3 yıl garantili herhangi bir program olsa servise göndersek Bundan 3 yıl sonra Garanti'nin bitmesine 2-3 ay kala göndersek o zaman bunun üst modellerini bize göndermeyi teklifte bulunacaklar

Alıntıyı görüntüle
Gene gelmiş 1-2 Reddit şikayetine bakarak hemen kapılarını kapatan tayfa. En üst segment olan Scar 16 ve Legion 7 Pro gibi modellerde bile bolca şikayet varken sadece buna bakıp cihaza sorunlu demeniz ne kadar mantıklı acaba? Unutmayın, dünya çapında satışa sunulan modeller bu. Milyonlarca üretiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Fiyat çok iyi ya. Dün başka almamış olsam veya bir laptop ihtiyacım daha olsa ve 3-6 taksit falan olsa atlardım. Normalde 2 yıl garanti olur bunda 3 yıl var. Bi yamuk olursa yollarsınız servise gider. Lenovo'nun yetkili servisi kim, iyi midir bilmem tabi. Riske girmeye değer bence.

Gpu artifact olayı bambaska bur sorun her elektronik üründe sorun problem çıkabilir bu kronik seviyede olmadığı sürece normal sayılır anakart daha önemli lenovo için ama koskoca firma eminim derslerini almıştır diye düşünüyorum garanti ve servis desteği ise güzel diye duydum bu markanın

Hepsiburada Trendyol tarafında da 53-54-55 olsa da taksitli alınsa diyeceğim de sabaha biter gibi stokları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,768
Üyeler
187,981
Son üye
bilgilendirme36
Geri