KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,025
Geçen hafta ben aldığımda beyazı vardı zaten. Şuan beyazda indirim yok gibi ama fiyat turuncu renkten siyaha dönüyor beyazı seçince.O beyazı gelmiş![]()
Geçen hafta ben aldığımda beyazı vardı zaten. Şuan beyazda indirim yok gibi ama fiyat turuncu renkten siyaha dönüyor beyazı seçince.O beyazı gelmiş![]()
Siyahından çektim 10 15 dakika önce. Umarım gelir sorun çıkarmadan. 383 TL'ye geliyor bu arada.19 stok :
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Olayı ne o ürünün reisGeçen hafta ben aldığımda beyazı vardı zaten. Şuan beyazda indirim yok gibi ama fiyat turuncu renkten siyaha dönüyor beyazı seçince.
kuponlu fiyatı baz alınır hocam kaça geldi kuponlabeyler fifine a2 aldım kuponsuz fiyatı 1675tl sıkıntı olur mu yoksa iptal mı ediyim
1066tlkuponlu fiyatı baz alınır hocam kaça geldi kuponla
konunun ilk mesajlarindan okuyabilirsinizSheindan daha once hic alışveriş yapmadim ne gibi avantajlari var ilk alışveriş için bilgisi olan var mi?
Bilgisayara bağlıyorsun işlemci hız , sıcaklık vs bilgilerini gösteriyor.Olayı ne o ürünün reis
sadece bunları mı veriyor monitör gibi kullanamaz mıyızBilgisayara bağlıyorsun işlemci hız , sıcaklık vs bilgilerini gösteriyor.
3.5 inc hocamsadece bunları mı veriyor monitör gibi kullanamaz mıyız
ya bana yeter bazı işler için çok küçük alanlar gerekiyor3.5 inc hocam![]()