120gb ssd 60 gb görünüyor!!!

yasinsuer

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
sisteme 2. bir ssd taktım 120gb James Donkey marka fakat 63 gb olarak görünüyor sebebi nedir veya nasıl düzeltebilirim ?? fotoğrafta ssd E birimi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    90.2 KB · Hit: 110
Aramaya "sabit disk bölümlerini" yaz o zaten otomatik tamamlar oradan kaç gözüküyor?

Hocam cmd aç
diskpart yaz
sonra list disk yaz orada kaç görünecek

Disk Yönetimi'ne girip SS atar mısın?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    354.1 KB · Hit: 206
  • Adsız.png
    Adsız.png
    70.1 KB · Hit: 164
nasıl yapıcam yardımcı olur musun
Dostum normalde ayrılmamış bölümün üstünde sağ tıklayıp yeni basit birim demen gerek ama bu şekilde yaparsan bu sefer tek disk 2 parça olarak gözükecek.
Disk genişletme yap diyeceğim, dinamik olmuş senin diskin, dinamik iken genişletme olmuyor diye biliyorum.
Sistemin diğer diskinde zaten, eğer taktığın yeni diskin içerisinde bir şey yoksa diskteki tüm bölümleri sil, sonra da yeni basit birim yap.

Dostum normalde ayrılmamış bölümün üstünde sağ tıklayıp yeni basit birim demen gerek ama bu şekilde yaparsan bu sefer tek disk 2 parça olarak gözükecek.
Disk genişletme yap diyeceğim, dinamik olmuş senin diskin, dinamik iken genişletme olmuyor diye biliyorum.
Sistemin diğer diskinde zaten, eğer taktığın yeni diskin içerisinde bir şey yoksa diskteki tüm bölümleri sil, sonra da yeni basit birim yap.
63 gb olana sağ tıklayıp sil m diyim

Geri