jhondurans
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
hesabınız kilitli olduğu için giriş yapamassınız uyarisi aliyorum hesabıma girişim var fakat apple store den hiçbirşey indiremiyor ve güncelliyemiyorum hesabınız kitlendi diyor
ödemeden ötürü olabilir. Oyun vs bir yerden alışveriş yapıp karttan çekmediyse ve kartta para yok ise kilitliyor diye biliyorumhesabınız kilitli olduğu için giriş yapamassınız uyarisi aliyorum hesabıma girişim var fakat apple store den hiçbirşey indiremiyor ve güncelliyemiyorum hesabınız kitlendi diyor
bunu nasıl düzelteceğim peki ödeme yöntemide ekliyemiyorumödemeden ötürü olabilir. Oyun vs bir yerden alışveriş yapıp karttan çekmediyse ve kartta para yok ise kilitliyor diye biliyorum
Apple destek ara mail falan at kurcala biraz.bunu nasıl düzelteceğim peki ödeme yöntemide ekliyemiyorum
faturanla birlikte apple servisine git yaparlar fatura cihazın senin olduğuna inanmaları içinhesabınız kilitli olduğu için giriş yapamassınız uyarisi aliyorum hesabıma girişim var fakat apple store den hiçbirşey indiremiyor ve güncelliyemiyorum hesabınız kitlendi diyor