Xbox series x Alınır mı?

Belli aslında, yeni konsol da çıkarmayacaklar Proya rakip bile yapmadılar. Büyük ihtimalle Windows da çalıştırabilen yarı PC yarı oyun konsolu gibi garip bir şey çıkaracaklar yeni nesil için. Xbox biriminin günceldeki ana amacı oyuna erişimi her yere yaymak ve her platformda abonelik satmak, Sony izin verse eminim Game Pass bile PS5 için gelir 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox piyasası neymiş öyle be, PS3 lere bile 4K istiyor adamlar 😀

Ve o şey konsolun 2 katı fiyatına satılacak. Geçenlerde yetkili bir hanımefendi Xbox'un geleceği hakkında kendince çok iddialı açıklamalar yaptı ama aslında tam bir facia. Üstelik Valve de buna benzer bir şey yapıyor.

Ağzı olan konuşuyor, boş yapıyor.Sen bana sor kardeşim ben xbox kullanıcısıyım.Xbox series x alınır paşa paşa kullanılır.Alınmaz diyenler bir halt bilmiyor.O fiyata alacağın kasa seni tatmin etmez.

Ve o şey konsolun 2 katı fiyatına satılacak. Geçenlerde yetkili bir hanımefendi Xbox'un geleceği hakkında kendince çok iddialı açıklamalar yaptı ama aslında tam bir facia. Üstelik Valve de buna benzer bir şey yapıyor.
Performansı güçlüyse tabi 2 katı fiyata satacak mantıklı düşün.Hybrid pc olucak zaten aynı fiyata toplayacağın pcden daha iyi olucak orası kesin.

Fable bile PS5 day one geliyor. Bence Forza 6 da PS5 day one gelmemişin sebebi tahminim geliştirilme zamanı yetmediği için biraz geç gelecek. Zaten Forza 6 PS5 çıkacak ama xbox ve PC'den sonra 6 ay gibi sonra çıkar. Yani söylemek istediğim, Xbox oyunları artık PS5 geliyor. Gamepass ultimate aylık 800 TL olmuştu. Ve xbox avantajı kalmadı hem gamepass çok pahalı, hem de Microsoft xbox üçüncü parti firma olduğu için artık xbox için özel oyun politikası tamamen bitti. Ve artık xbox oyunları PS5 geliyor ve gelmeye devam edecektir. Benim tavsiyem PS5 olacaktır. Hatta bütçenizi artırırsanız PS5 pro tavsiye ederim. Çünkü ps5 pro bu sene başı PSSR 2.0 yapay zekalı görüntü işleme olarak gelecektir ve PS5 pro'nun performansı artacaktır.Kısaca hocam tavsiyem PS5 ya da PS5 pro konsolu olacaktır.

Normalde am4 sistem toplamayı düşünüyordum fakat gelecek zamlardan dolayı xbox series x mi alsam diyr düşündüm.Garantili 2 kol 21k.Alınır mı?Oyunlar zaten ucuz tek sıkıntı ps gibi online oynamak için abonelik gerekmesi.Sizce ne yapayım?
eskiden xbox game pass açısından mantıklıydı ama bu 2 ay önce gelen yüksek zamdan sonra ps le neredeyse hiç farkı kalmadı o yüzden ps5 alman daha mantıklı

Ağzı olan konuşuyor, boş yapıyor.Sen bana sor kardeşim ben xbox kullanıcısıyım.Xbox series x alınır paşa paşa kullanılır.Alınmaz diyenler bir halt bilmiyor.O fiyata alacağın kasa seni tatmin etmez.

Performansı güçlüyse tabi 2 katı fiyata satacak mantıklı düşün.Hybrid pc olucak zaten aynı fiyata toplayacağın pcden daha iyi olucak orası kesin.

ABD gibi bir yerde 1500 dolara bilgisayara alacak olan en başında bunu yapardı zaten. Çıkıp da Xbox Series X/S almazdı. Kaldı ki 30 milyon satılan konsolda aslan payı Series S'e ait.

ABD gibi bir yerde 1500 dolara bilgisayara alacak olan en başında bunu yapardı zaten. Çıkıp da Xbox Series X/S almazdı. Kaldı ki 30 milyon satılan konsolda aslan payı Series S'e ait.
Series S/X ne alaka yeni çıkacak konsoldan bahsediyoruz.Şuan pazar araştırması hybrid pc yolunda gidiyor.Şimdi ki jenerasyonda xbox özel oyun çıkarmadığı için rakibine göre az sattı ama buna rağmen 30 milyon gene başarı çünkü özel oyunu olmamasına rağmen.Bunun en büyük nedeni gamepassin cazip oyunları ve epicten sonraki en ucuz mağazaya sahip olması.Ayrıyeten Series S düşük bütçeye oyun oynatabilmesiydi bu yüzden de çok sattı.Ben bunları zaten biliyorum.Yeni jenerasyonda ise xbox en mantıklı hamleyi yapıyor.Özel oyun üretmediği için pc tarafına yanaşıp pc oyuncularını tavlamaya çalışacak ki bu başarılı olur.Son dönemde yaşanan AI yüzünden piyasada donanım parçalarına erişim zorlaştı ve insanlar artık ilkel gibi toplama birleştirme yapmak istemiyor.Onun yerine hazır, optimize ve kompakt bir pc almaya yönelmesi daha muhtemel.Yeni xbox aşırı pahalı bir fiyattan çıkmayacak.Ama en pahalı konsol olucak.İnsanlar bir ürün alıp geçmek istiyor xboxın bu hamlesi tüm platformları tek bir cihaza topluyor.Nasıl ki steam box tekrar insanlar yükseldiyse aynı durum bunun içinde geçerli.Orta seviye bir bilgisayar almak yerine bunu alıcaklar.Oyun bilgisayarı toplama devri yakın zamanda değişebilir.

Series S/X ne alaka yeni çıkacak konsoldan bahsediyoruz.Şuan pazar araştırması hybrid pc yolunda gidiyor.Şimdi ki jenerasyonda xbox özel oyun çıkarmadığı için rakibine göre az sattı ama buna rağmen 30 milyon gene başarı çünkü özel oyunu olmamasına rağmen.Bunun en büyük nedeni gamepassin cazip oyunları ve epicten sonraki en ucuz mağazaya sahip olması.Ayrıyeten Series S düşük bütçeye oyun oynatabilmesiydi bu yüzden de çok sattı.Ben bunları zaten biliyorum.Yeni jenerasyonda ise xbox en mantıklı hamleyi yapıyor.Özel oyun üretmediği için pc tarafına yanaşıp pc oyuncularını tavlamaya çalışacak ki bu başarılı olur.Son dönemde yaşanan AI yüzünden piyasada donanım parçalarına erişim zorlaştı ve insanlar artık ilkel gibi toplama birleştirme yapmak istemiyor.Onun yerine hazır, optimize ve kompakt bir pc almaya yönelmesi daha muhtemel.Yeni xbox aşırı pahalı bir fiyattan çıkmayacak.Ama en pahalı konsol olucak.İnsanlar bir ürün alıp geçmek istiyor xboxın bu hamlesi tüm platformları tek bir cihaza topluyor.Nasıl ki steam box tekrar insanlar yükseldiyse aynı durum bunun içinde geçerli.Orta seviye bir bilgisayar almak yerine bunu alıcaklar.Oyun bilgisayarı toplama devri yakın zamanda değişebilir.

Ben fiyat konusuna özellikle vurgu yapıyorum. Valve Steam Machine'ni çıkıp 1000-1500 dolar arası bir fiyata satmaya çalışırsa o da nal toplar. Örneğin PS5 Pro güçlü cihaz ama cihazın gücüne bakmada 200 dolar daha fazla olduğu için yerden yere vuruldu.

Ben fiyat konusuna özellikle vurgu yapıyorum. Valve Steam Machine'ni çıkıp 1000-1500 dolar arası bir fiyata satmaya çalışırsa o da nal toplar. Örneğin PS5 Pro güçlü cihaz ama cihazın gücüne bakmada 200 dolar daha fazla olduğu için yerden yere vuruldu.
Steam machine bana kalırsa ölü doğdu.Neden dersen donanımı eski nesil mimari kullanıyor, gpu gücü zayıf, fsr 3 mevcut.Ne kadar optimize edilecek denilsede bu bir konsol değil pc haliyle 8 gb da yetmiyecek bence.Çıktığı dönemde çok ama çok şanssız bir dönem.Bellek krizi patlak vermiş, senin bu cihazı harıl harıl üretcek kapasitende yok.Steam deck mantıklıydı ama bunun alternatifi çok pc toplanır.Çünkü söylentiler 900 dolar civarı.Bunu kim neden alsın? Hadi xboxın donanımı kuvvetli olucak.Ama bunda o yok.Eğer xboxta onu bir konsol değilde bir pc gibi lanse edebilirse bize konsol vergisiz gelir güzel olur.Şuan Xbox Ally X konsol vergisi eklense bile çok iyi fiyata geldi bence.Yurt dışında almak istesende yakın civarlarda.Ordan hesaplama yapıyorum bu cihaz 1000 dolardı.Hadi yeni xbox içinde 1200 dolar diyelim.Aslında 1000 dolar olabilmesi muhtemeldi ama bellek krizi buna izin vermez.O zaman gelince ortam koşulları nasıl olur görücez.Ben tüm jenerasyonda xbox kullanan biri olarak hybrid pcye okeyim.Artık tek bir cihaz olsun kafa rahat olsun.Sabit donanım olacağından tam optimizasyonda yapılır.Oyun firmalarıda bu cihazı baz alır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri