🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

bende öyle yaptım
Kargoya verilmiş iade etsem işlem birkaç gün sürse bu arada siyahında stoğu biterse diye iade edmeyle uğraşmamak en mantıklısı sanırım.🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz sararma yapıypr diye okudum bi kac yerde haberiniz olsun isterseniz siz de bi bakın forumda
Kulak pedleri sararıyormuş bide mikrofonun olduğu sünger.plastiği umarım sararmaz uzun kullanımda.

Uygunsuz davranış
Emin ol o markalar da fason ürettiriyor sırf markası var, MSİ marka dersin ama çoğu Çin markası daha uyguna daha kaliteli ürünler satar, mesela kasam MSİ velox 100r ama sac kalınlığı vs konularında baya dandik Çin malı dersin logo olmasa, bu algıyı aş kardeşim büyük ihtimal yaşın küçük deneyim edememiş olabilirsin bu markaların ürünlerini o yüzden savunmaya geçmen normal, anlaman muhtemel ileride.
birader sen ne anlatıyosun hahahahahaha markalar fason ürettiriyor ne demek markalar fason ürettiremez fason üretimin mantığı markalaşmaya ters zaten söylediğin şey teknik olarak imkansız bir şey ne anlatıyosun sen fasonun ne manaya geldiğini biliyo musun bi de kücük kardesim falan diyor hsdfnkjlmghmlkfödislkişadsklpofseadlopğdfawsşpğüdafwsd oğlum insan bu kadar rezil etmez kendini lan azıcık utanma olur anan baban hiç mi öğretemedi sana fason üretim demek çindeki çinçançon firması üretir sen parayla alırsın kendi markanı bastırırsın buna fason üretim denir markaların üretmesi bunun tam zıttı anasını satayim? markalar gider çinde firma açar şirket kurar fabrika açar kendi parasını yatırır kendisi makine satın alır sonra oradan ucuz 250 dolara çalışacak işçileri makinenin başına koyar bir günde 10 bin dolarlık ürün çıkartır bunu çinde yapmasının nedeni hem ucuz işçi hem devletin amerikaya kıyasla vergi almaması veya çok az vergi alması KLŞSDCGKLŞDSKLMİFDASLKŞMÖİFDS eleman markaların fason ürettiğini zannediyor allahım ossura ossura güldüm şuan bu lafa ya

Son düzenleme:
20260124_140449.webp

tüm kablosuz alanlar enayi sen akıllısın öyle mi ? ben 20 den fazla kulaklık kullandım kablolu kablosuz. en son da corsair hs80max aldım. kablolular kadar iyi hatta daha iyi performans veriyor fiyat baremine göre. sen 2015 yılındaki teknolojiyle bu zamanı mı kıyaslıyon anlamadım.
kablolu ile aynı fiyata mı aldın onu canım kardeşim.

Neptune N9 pro daha iyi bundan diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,870
Üyeler
188,003
Son üye
ramsakk
Geri