•KoRkMaZ•
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 840
Uygunsuz davranış
hayır enayi kardeşim kablolu ile arasında 1500 fark vardı. konfora ,bataryaya harcadım. istediğimde kalkıp evde dolaşıyorum. bilgisayardan kopmuyorum. haricinde telefon tablet vb. cihazlarda kablosuz bağlantı yapıyorum. 4-5 gün şarjı da gidiyor. frekansı da yüksek. Max modeli olduğu için. kablo eline ayağını da dolaşmıyor. kablolu da bunların hiçbirini yapamazsın. ayrıca performans kaybı da yok. kendi yazılımından fps, müzik vb modları aktif. 1500 tl den fazla edecek etkenler bunlar. sen gelmişsin buraya ''wofo no ko boşono poro voroyorsonoz'' diyorsun. sen önce fiyata etki eden faktörleri öğren sonra buraya gelip insanlara enayi de tm mı canım kardeşim. fiyatı sadece performans BELİRLEMEZ. aynı özelliklerde masaüstü bilgisayar ile dizüstü bilgisayarı yan yana getir. fiyat her zaman dizüstü pahalı çünkü her yere götürebilirsin ki bu fiyatı etkiler. senin kablolu kulaklıklarda batarya wifi vs olmadığı için ek fiyat çıkması kadar normal bişey yok. lion piller pahalı olduğu zaten bilinen bir gerçek. bu olmasa bile kullanım bakımından geniş kullanıma hitap etmesinden ötürü bile bu fiyatı hak eder.kablolu ile aynı fiyata mı aldın onu canım kardeşim.