🔥İndirim MCHOSE V9 Pro 3.331 TL

Uygunsuz davranış
kablolu ile aynı fiyata mı aldın onu canım kardeşim.
hayır enayi kardeşim kablolu ile arasında 1500 fark vardı. konfora ,bataryaya harcadım. istediğimde kalkıp evde dolaşıyorum. bilgisayardan kopmuyorum. haricinde telefon tablet vb. cihazlarda kablosuz bağlantı yapıyorum. 4-5 gün şarjı da gidiyor. frekansı da yüksek. Max modeli olduğu için. kablo eline ayağını da dolaşmıyor. kablolu da bunların hiçbirini yapamazsın. ayrıca performans kaybı da yok. kendi yazılımından fps, müzik vb modları aktif. 1500 tl den fazla edecek etkenler bunlar. sen gelmişsin buraya ''wofo no ko boşono poro voroyorsonoz'' diyorsun. sen önce fiyata etki eden faktörleri öğren sonra buraya gelip insanlara enayi de tm mı canım kardeşim. fiyatı sadece performans BELİRLEMEZ. aynı özelliklerde masaüstü bilgisayar ile dizüstü bilgisayarı yan yana getir. fiyat her zaman dizüstü pahalı çünkü her yere götürebilirsin ki bu fiyatı etkiler. senin kablolu kulaklıklarda batarya wifi vs olmadığı için ek fiyat çıkması kadar normal bişey yok. lion piller pahalı olduğu zaten bilinen bir gerçek. bu olmasa bile kullanım bakımından geniş kullanıma hitap etmesinden ötürü bile bu fiyatı hak eder.

hocam ben şimdi sipariş verdim ama 300 tl türktelekoma özel kupon varmış onu kullanmadım 3468 e aldım iptal talebi yolladım tekrar satın aldım 3100e bu sefer ilk sipariş kargoya verilip mi iptal edilir yoksa verilmeden iptal edilir mi?

yok hocam sararmıyor istiyorsan deneyimlerimi detaylıca anlatabilirim
Hocam teşekkür ederim geri dönüş için. Bende x9 modelini sipariş ettim mecburiyetten beyaz olanınıda beyaz eşyaların sararmasından dolayı biraz tereddüt ederek aldım ama siz şimdi plasiğin sararmadığını yazınca tereddütüm gitti tekarardan teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,870
Üyeler
188,003
Son üye
ramsakk
Geri