Apotemi TG2'de BU KADAR DÜŞÜŞ NORMAL Mİ?

Meshpanel

80+
Reaksiyon skoru
16
Özdebir Msüde 95 net yaptım.Apotemi Tg2de daha yeni yaptı kurumumuz ve çok kötü şekilde 69.5 net geldi aşırı şekilde de stres yaptım.Ne olacak bu halim

Mustafa sınava kaçıncı girişin olacak bu sene
Her deneme sonucunu bu derece kafaya takacaksan sınava birden fazla girecek kişi ben değil de sen gibisin. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok, daha 5 ay mı ne var. Her şey hallolur da senin bu üslup hallolmaz.

Her deneme sonucunu bu derece kafaya takacaksan sınava birden fazla girecek kişi ben değil de sen gibisin. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok, daha 5 ay mı ne var. Her şey hallolur da senin bu üslup hallolmaz.
Mustafa gel barışalım ikimiz de iyi yerlere geliriz inşallah ama bi noktada anlaşalım karşılıklı takıştık üslup konusunda

Mustafa gel barışalım ikimiz de iyi yerlere geliriz inşallah ama bi noktada anlaşalım karşılıklı takıştık üslup konusunda
Sana saygım sonsuz. Daha demin dediğimi sana gıcıklığına desem senin konuna veya emojili yazmazdım. Esprisini yapmaya çalıştım :D

Sana saygım sonsuz. Daha demin dediğimi sana gıcıklığına desem senin konuna veya emojili yazmazdım. Esprisini yapmaya çalıştım :D
Teşekkürler samimiyetin için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayt basmalisin hedefin varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim elenmiyor ben sadece yardim etmeye çalışıyorum.
Sağol dostum var ol

Sağol dostum var ol
dalga gectigimi falan dusunuyorsun ama ciddiyim ben. eğer böyle cabuk panik olup hayat bitti moduna giriyorsan asıl sınav zor geldiginde sakinligini koruyamazsin kalem bile oynatamazsin, zor ise herkese zor. sosyal medyada gordugun utopik netlerin cogu yalan kolpa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,314
Üyeler
188,074
Son üye
shadexpert
Geri