çok stres yapma bir deneme 70 gelir biri 100 düşüşler olabilir ama eksiğin varsa kapatÖzdebir Msüde 95 net yaptım.Apotemi Tg2de daha yeni yaptı kurumumuz ve çok kötü şekilde 69.5 net geldi aşırı şekilde de stres yaptım.Ne olacak bu halim
boş ver rakip eleniyopsikologa gorun bu kafayla yksde batirirsin.
usta sen bilgili birine benziyorsun şuan tyt 70 80 ayt 35 msü ye kayıt oldum tyt mi çalışıyım o zamana kadar ayt mi? 12.sınıfım ne yapıyımpsikologa gorun bu kafayla yksde batirirsin.
1212 misin mezun mu
Mustafa sınava kaçıncı girişin olacak bu seneboş ver rakip eleniyo![]()
Teşekkürlerpsikologa gorun bu kafayla yksde batirirsin.
Her deneme sonucunu bu derece kafaya takacaksan sınava birden fazla girecek kişi ben değil de sen gibisin. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok, daha 5 ay mı ne var. Her şey hallolur da senin bu üslup hallolmaz.Mustafa sınava kaçıncı girişin olacak bu sene
Mustafa gel barışalım ikimiz de iyi yerlere geliriz inşallah ama bi noktada anlaşalım karşılıklı takıştık üslup konusundaHer deneme sonucunu bu derece kafaya takacaksan sınava birden fazla girecek kişi ben değil de sen gibisin. Bu kadar kafaya takmaya gerek yok, daha 5 ay mı ne var. Her şey hallolur da senin bu üslup hallolmaz.
Sana saygım sonsuz. Daha demin dediğimi sana gıcıklığına desem senin konuna veya emojili yazmazdım. Esprisini yapmaya çalıştımMustafa gel barışalım ikimiz de iyi yerlere geliriz inşallah ama bi noktada anlaşalım karşılıklı takıştık üslup konusunda
ayt basmalisin hedefin varsa.usta sen bilgili birine benziyorsun şuan tyt 70 80 ayt 35 msü ye kayıt oldum tyt mi çalışıyım o zamana kadar ayt mi? 12.sınıfım ne yapıyım
benim elenmiyor ben sadece yardim etmeye çalışıyorum.boş ver rakip eleniyo![]()
Teşekkürler samimiyetin içinSana saygım sonsuz. Daha demin dediğimi sana gıcıklığına desem senin konuna veya emojili yazmazdım. Esprisini yapmaya çalıştım![]()
Sağol dostum var olayt basmalisin hedefin varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim elenmiyor ben sadece yardim etmeye çalışıyorum.
dalga gectigimi falan dusunuyorsun ama ciddiyim ben. eğer böyle cabuk panik olup hayat bitti moduna giriyorsan asıl sınav zor geldiginde sakinligini koruyamazsin kalem bile oynatamazsin, zor ise herkese zor. sosyal medyada gordugun utopik netlerin cogu yalan kolpa.Sağol dostum var ol