Yardım Rgb Çoklayıcı alırken nelere dikkat edilmeli

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,155
Kasam asus a21plus
Anakart msi b650m pro
360mm sıvı soğutucum var ama rgb kabloları 3 pin fakat anakartımdaki takacağım yer 4 pin bunun için çoklayıcı alıp olayı çözmek istiyorum, alırken nelere dikkat etmeli

Kasam asus a21plus
Anakart msi b650m pro
360mm sıvı soğutucum var ama rgb kabloları 3 pin fakat anakartımdaki takacağım yer 4 pin bunun için çoklayıcı alıp olayı çözmek istiyorum, alırken nelere dikkat etmeli
Ana kartında 3 pinli argb giriş var. Kaç tane cihaz takıyorsun? Pek dikkat edilecek bir şey yok. Eğer eko sistem yapmıyorsan. Bazı markaların hubuna da gerek yok?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstediğin kadar slotlu ucuz bir şey al geç. Dışına önem veriyorsan, ona da dikkat et.

Ana kartında 3 pinli argb giriş var. Kaç tane cihaz takıyorsun? Pek dikkat edilecek bir şey yok. Eğer eko sistem yapmıyorsan. Bazı markaların hubuna da gerek yok?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İstediğin kadar slotlu ucuz bir şey al geç. Dışına önem veriyorsan, ona da dikkat et.
4 tane var hocam, anakartta 4 giriş var ama pinleri 3 kabloların ama anakart 4 pin

Senin anakartında 4 tane yok 2 tane JARGB 2 tane JRGB portu var 4Pin olanlar 12V onları kullanamazsın. LİNK' te ki ürünü al fanların 3Pin ARGB uçlarını kontrolcüye tak, kontrolcünün kablosunu da anakarta ver.

Senin anakartında 4 tane yok 2 tane JARGB 2 tane JRGB portu var 4Pin olanlar 12V onları kullanamazsın. LİNK' te ki ürünü al fanların 3Pin ARGB uçlarını kontrolcüye tak, kontrolcünün kablosunu da anakarta ver.
MSI MB PRO B650M-P AM5 DDR5 6000MHZ(OC) HDMI DP VGA 2X M.2 USB3.2 2.5G LAN MATX
Ürün bu hocam, ben tam anlatamadım ama sen anlamışsın. Teşekkür ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,767
Üyeler
188,985
Son üye
ernu
Geri