Çözüldü✓ Rtx 5050 dlss ve frame gen ile beni 2 3 sene götürümü?

Alıntıyı görüntüle
Daha dün güncelledim sırasıyla lol , payday 2 , rimworld oynadım en ufak sorun bile yaşamadım. Şimdi şöyle düşün ben bir de 7000 serisi kart kullanıyorum gidip 9000 serisi alırsan sorun yaşama riskin daha da düşüyor.
hocam konudan bağımsız 14k ya yakın mesajı ne ara yazdınız ben yeni kayıt olduğunuz zamanları hatırlıyorum

hocam konudan bağımsız 14k ya yakın mesajı ne ara yazdınız ben yeni kayıt olduğunuz zamanları hatırlıyorum
Vallahi bende anlamadım 1 senede 14k mesaj yazmışım :D arkada çalışırken , oyun aralarında falan gelip yardım ediyordum birikmiş.

Alıntıyı görüntüle
Daha dün güncelledim sırasıyla lol , payday 2 , rimworld oynadım en ufak sorun bile yaşamadım. Şimdi şöyle düşün ben bir de 7000 serisi kart kullanıyorum gidip 9000 serisi alırsan sorun yaşama riskin daha da düşüyor.
güç olarak ikiside birbirine yakın değilmi zaten dlssten dolayı 5050 daha mantıklı geldi

olay sorgulama değil kral benim fiziksel mağazalardan en iyi bulabildiğim sonuç bu amd daha mantıklı ama driver sorunlarıyla uğraşmak istemem geri iadeside sıkıntı olur.
her amd kartta driver sorunu var algısı yarattılar şuan millete 5050 aldırıyolar neyse güzel kart 30 fps de 6x frame gen gibi teknolojiler kurtarır inş hayırlı olsun

her konuma yardımcı olmaya çalıştı. sağolsun.

güç olarak ikiside birbirine yakın değilmi zaten dlssten dolayı 5050 daha mantıklı geldi
7800xt ile mi ? yok canım 5050 dediğin kart giriş seviyenin de giriş seviye hani mini pcler için resmen :D 7800xt 4070 süper ile denk.

her amd kartta driver sorunu var algısı yarattılar şuan millete 5050 aldırıyolar neyse güzel kart 30 fps de 6x frame gen gibi teknolojiler kurtarır inş hayırlı olsun
bilmiyorumki kimi alın diyo kimi almayın diyo benimde kafam yandı

nvidia en cöp serisi 50 serisidir iyi düsün alırken. yaptım demek için yapılan bir seri..
Aslında yaptım demek için değil ama kullanım amacı yanlış mini pcler için çok uygun bir kart 1 fanlı modelleri çok küçük.

Aslında yaptım demek için değil ama kullanım amacı yanlış mini pcler için çok uygun bir kart 1 fanlı modelleri çok küçük.
orası öyle ama sahsen 50 serisinden bir kart almak yerine gider intel veya amd kart alırım daha iyi. kullanım amacı günlük işler için olmalı dediğin gibi.

olay sorgulama değil kral benim fiziksel mağazalardan en iyi bulabildiğim sonuç bu amd daha mantıklı ama driver sorunlarıyla uğraşmak istemem geri iadeside sıkıntı olur.
driver sorunu yok ki amd nin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri