AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 134
keşke yeni bir daha verseydim adaptör falan bunlar gelmeyecek büyük ihtimalHiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.
bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza
Tamamdır haber edersinÇiftlik mi burası ne demek gelmeyecek? Gelmeyecek diye bir durum yok ardiye'de yığılma olmuştur bizim konteynır açılmamıştır bekliyordur orda. 6'sına kadar gelmezse teftiş başkanlığına şikayet yığarız burdan.
20 Ocak varışlı uçakta 2 siparişimde birinde RGB LED birinde tablet kılıfı vardı.5 tane sipariş verdim 4 tanesi 14üne 1 tanesi de 20sine denk geldi.
Hiçbirinde hareket yok.
Valhalla hocama saygıdan konuda yazdığı yoğunluk ve detaylı açıklama mesajından sonra aksiyon almadım ama ufaktan kayışlar kopmaya başlıyor bende de.
Kaç gündür siparişte verilmiyor.
bu arada ben de 2 tane 45w ugreen adaptör 2de kablo almıştım.
14 ve 20 ocak siparişleri gelmeyenler ne almıştınız yazsanıza
Hocam 29 gün oldu gelmedi, iptal ettim siparişi daha da bekleyemem valla 29 gün gelmeyen kargonun yasaya 10 gün kalmışken geleceğini sanmıyorum. Diğerleri de öyle olacak gibi kaç gündür gümrükte bekliyorlar.Çiftlik mi burası ne demek gelmeyecek? Gelmeyecek diye bir durum yok ardiye'de yığılma olmuştur bizim konteynır açılmamıştır bekliyordur orda. 6'sına kadar gelmezse teftiş başkanlığına şikayet yığarız burdan.