🔥İndirim MSI KATANA 15 i7 14650HX 16GB 1TB SSD RTX5070 (115W) QHD Laptop 😱 65.999₺ ( DİP FİYAT + 9 TAKSİT )

Abi insanları anlayamıyorum ya 😅 Piyasadaki en ucuz (115w) 5070 QHD Laptop konumunda şuan kendisi ve makine özellik bakımından canavar millet çift kanal ram var diye düşünüyor . İnşallah daha iyisini bulursunuz bu fiyata bizde onu paylaşırız.
Hodri Meydan…

8x2 olması performans açısından daha iyi şu devirde bu laptopa o ram yükseltmesini yapmak çip krizi sebebiyle zaten mantıksız tek kanal 16 bile olsa 32 ye çıkartmak için en az 10k koyman lazım laptop başlı başına şuanda performans odaklı ayarlanmış zaten upgrade gerek yok.
Hangi anlamda daha iyi 8X2 olması ? Tek kanal 16 GB olsa daha alınabilir olurdu.

Hangi anlamda daha iyi 8X2 olması ? Tek kanal 16 GB olsa daha alınabilir olurdu.
Performans açısından 2x8 Bellek 1x16 rama göre daha iyi. Sen upgrade edebilmek adına tek kanal olsa daha iyi olur diyorsun fakat 16gb ddr5 5600mhz notebook ram fiyatından haberin var mı şuanda ? Upgrade etmeye gerek yok başlı başlına 16gb ram yeterli ve 2x8 olması belleklern daha verimli ve performanslı çalışmasını sağlıyor.

Performans açısından 2x8 Bellek 1x16 rama göre daha iyi. Sen upgrade edebilmek adına tek kanal olsa daha iyi olur diyorsun fakat 16gb ddr5 5600mhz notebook ram fiyatındna hanern var mı şuanda ? Upgrade etmeye gerek yok başlı başlına 16gb ram yeterli ve 2x8 olması belleklern daha verimli ve performanslı çalışmasını sağlıyor.
Siz biraz DDR4'de kalmışsınız sanırım. Bana 8X2'nin DDR5'de daha performanslı olduğunu gösteren bir yazı paylaşabilir misiniz ? İnsanlar bu tarz yatırımları 4 5 yılda bir yapıyor. Mantıklı olan daha uzun vadeli götürebilecek alımı yapmak değil mi ?

Performans açısından 2x8 Bellek 1x16 rama göre daha iyi. Sen upgrade edebilmek adına tek kanal olsa daha iyi olur diyorsun fakat 16gb ddr5 5600mhz notebook ram fiyatından haberin var mı şuanda ? Upgrade etmeye gerek yok başlı başlına 16gb ram yeterli ve 2x8 olması belleklern daha verimli ve performanslı çalışmasını sağlıyor.
16 gb ram çok da yeterli değil dostum. 5070 li laptop kullanan adam 720p cs 2 oynamayacak herhalde. ağır mimarlık, mühendislik programları, 2k ultra ayarlar rdr2 falan bunlarda takılır yani. bu durumda da 16 ya yetmez ya dibine kadar sömürür.

Siz biraz DDR4'de kalmışsınız sanırım. Bana 8X2'nin DDR5'de daha performanslı olduğunu gösteren bir yazı paylaşabilir misiniz ? İnsanlar bu tarz yatırımları 4 5 yılda bir yapıyor. Mantıklı olan daha uzun vadeli götürebilecek alımı yapmak değil mi ?
o yüzden DDR5 Rakipsiz laptop paylaşıyorum demi 😅 kahkaha attım bunaa …

Klavye elinin altında gir araştır kanalın ddr4 ddr5 olması zerre farketmez . Verimli çalışması adına bellekleri kanallara bölmek her zaman daha performanslı olacaktır. Çünkü bant genişliği artacaktır .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5K daha verip bunu almak daha mantıklı bence.
Gamegaraj vs MSI KATANA güldüm açıkçası 😅 ( Birde üstüne ekliyoruz .) Çok sıkıntıysa çıkan ramleri satar üste koyar 2x16 yapar yine katana kullanırım nokta.

Son düzenleme:
MSI Katana sıkıntılı değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

X7T-5070 C2 arada 62-66 bin bandına düşüyor. Biraz daha üst düzey donanım isteyenler bakabilir.

Game Garaj Slayer X7T-5070 i7-14650HX 32 GB 1 TB SSD RTX5070 16" WQXGA

MSI Katana sıkıntılı değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

X7T-5070 C2 arada 62-66 bin bandına düşüyor. Biraz daha üst düzey donanım isteyenler bakabilir.

Game Garaj Slayer X7T-5070 i7-14650HX 32 GB 1 TB SSD RTX5070 16" WQXGA
Cyborg ile karıştırmayasın ?

4050 li laptobum var, şu ana kadar 16 gb ramden kaynaklı bir sorun yaşamadım. Ama tabii ki ekran kartı yükseldikçe grafikler de yükseleceğinden 24 şu anlık sweet spot gibi. evdeki sistem de 18-20 gb arası kullanıyor ram genelde.

Fiyat iyi ama sırf kağıt üzerinde performansa bakarak msi katana almazdım. Girişin girişi seviye çok kötü bir laptop. Kötü ekran, hayatımda gördüğüm en kalitesiz plastik malzeme, menteşe ayrı kötü. Fan sesi de yüksekti en son bu modelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri