Ps5 Tozlanma sorunu ?

RmznD

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba arkdaşlar. Bir süre önce ps5 slim aldım. Yerim olmadığı için yatay ayaklarıyla fotoğrafta göründüğü yerde yatay bir şekilde duruyordu. Ancak çok fazla tozlanacağını düşünerek dikey ayaklık alıp fotoğrafta göründüğü gibi koydum. Ancak şimdide ps5 in altında güç kaynağı havalandırması var. Bu şekilde bir sorun olurmu ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• IMG_20260128_192629.webp
    IMG_20260128_192629.webp
    163.8 KB · Hit: 16
Bence koyduğunuz yer sıkıntı, pil vb. içeren ürünleri kumaş (emin olamadım ama kumaş gibi geldi) yüzeylere koymayın. Ayrıca kasadaki sıcak hava da oraya üfleniyor. Ayrıca PS'den bağımsız elektrik içeren bilgisayar kasası vb. ürünlerin üstüne kumaş falan koymayın.

Yerinizde olsam bir marangoz çağırıp, sağ tarafa PS'i koyabileceğiniz ve alt kısmı böyle delikli olacak şekilde bir alan yaptırırdım.
Veya kasanın üstünü kapatacak bir masa tarzı bir şey alırdım.

Son düzenleme:
Merhaba arkdaşlar. Bir süre önce ps5 slim aldım. Yerim olmadığı için yatay ayaklarıyla fotoğrafta göründüğü yerde yatay bir şekilde duruyordu. Ancak çok fazla tozlanacağını düşünerek dikey ayaklık alıp fotoğrafta göründüğü gibi koydum. Ancak şimdide ps5 in altında güç kaynağı havalandırması var. Bu şekilde bir sorun olurmu ? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Çok ters bir yere koymuşsun. Kullanmadığın zaman üstüne bir örtü örtebilirsin ya da internetten kılıf alabilirsin. Ben kılıfı anneme yaptırmıştım.

1769627352677.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,737
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri