Corsair RM850e (2025) 850 W PSU - 5.222 TL

o tepe model hocam X'de fan farki, japon kapasitor, ripple degeri daha az vs gibi farklar var. e serisinin 2025 versiyonundaki duzeltmeler bir adim daha yaklastirmis x serisine. ek olarak x'ler 10 yil e'ler 8 yil garantili oluyor.
Ozaman benimki daha iyi :D Bozuldu da arıza yaptı allahtan sistemi bozmadı.Bugün garantiye gönderdim.

ENERMAX Revolution D.F. X 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT850EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Hocam ne diyorsun alınır mı? Yanına da 3500x falan?
3500x tek başına satılan bir ürün degil set oalrak satılıyor farklı bir kasa bakabilrisiniz satıcı için iyi yorumda var kötüde

850w pau da neden 3 adet cpu/pci çıkışı koyuyorlar bende bunu anlamıyorum elimde var diyelim 3x8 pin girişli 9070 xt cpu boşta kalıyor tamam pcie kablosu kendi içinde ikiye bölünüyor ama yine de dört çıkış olsa daha iyi bence .

850w pau da neden 3 adet cpu/pci çıkışı koyuyorlar bende bunu anlamıyorum elimde var diyelim 3x8 pin girişli 9070 xt cpu boşta kalıyor tamam pcie kablosu kendi içinde ikiye bölünüyor ama yine de dört çıkış olsa daha iyi bence .
hocam 1 kablo yeni 600wlik 12v-2x6'dan 2x6+2 pcie kablosuna donusuyor.

Satış sonrası destekte size iyi sabırlar diliyorum. 2el garantisiz ürün gibi muamele görürsünüz
hocam 8 yil garanti vermis corsair biraz da ona guvenerek siparis verdik :D insallah yillarca problemsiz kullaniriz. kutu naylonunda arena bilgisayar garanti kagidi vardi

hocam 8 yil garanti vermis corsair biraz da ona guvenerek siparis verdik :D insallah yillarca problemsiz kullaniriz. kutu naylonunda arena bilgisayar garanti kagidi vardi
Fatura mutlaka alın arena bilgisayar ister garanti de. Hayırlı olsun

hocam 1 kablo yeni 600wlik 12v-2x6'dan 2x6+2 pcie kablosuna donusuyor.
Bahsettiğim gibi 9070 xt lerin çoğu 2x8 yada 3x8 giriş var 3x8 pin güç girişi senaryosunda aynı kablo üzerinden kullanmak zorundasın burada sorun yok ama yine de beklentim 850w güç kaynağında bana göre en az 4 çıkış olmalı tabii bu şahsi fikrim .

Bahsettiğim gibi 9070 xt lerin çoğu 2x8 yada 3x8 giriş var 3x8 pin güç girişi senaryosunda aynı kablo üzerinden kullanmak zorundasın burada sorun yok ama yine de beklentim 850w güç kaynağında bana göre en az 4 çıkış olmalı tabii bu şahsi fikrim .
hocam psuyu almadan once dediginize katiliyordum ta ki kablonun ne kadar tertipli yapildigini gorene kadar. o kadar duzgun yapmislar ki 2x8 pine bolunmesi cok nazik, cok guzel gozukuyor kullanilirsa. zaten 600w kaldiran bir kablo. 3 girisli gpularda zaten bu miktara ulasamiyoruz. o acidan guven de veriyor.

Ben bu ürünü hepsiburada üzerinden aldım. Arızalı çıktı, occt stress testinde ve arc raiders, cyberpunk 2077 gibi sisteme yük binen oyunlarda hiçbir hata ve mavi ekran vermeden bilgisayar kapanıyordu. Allahtan 1 ay önce almıştım da teknik servise götürdüm iade raporu istediğimi söyledim. 2 günde inceleyip ürünün arızalı olduğunu doğruladılar. Teknik servis raporu ile paramı geri alabildim. Önermiyorum.

Ben bu ürünü hepsiburada üzerinden aldım. Arızalı çıktı, occt stress testinde ve arc raiders, cyberpunk 2077 gibi sisteme yük binen oyunlarda hiçbir hata ve mavi ekran vermeden bilgisayar kapanıyordu. Allahtan 1 ay önce almıştım da teknik servise götürdüm iade raporu istediğimi söyledim. 2 günde inceleyip ürünün arızalı olduğunu doğruladılar. Teknik servis raporu ile paramı geri alabildim. Önermiyorum.
gecmis olsun hocam teknoloji sans isi gercekten. gecen sene cilgin kampanyali enermax dfx psularda da problem yasayanlar olmustu hatta benim arkadasimin kardesinin basina gelmisti. pc hic acilmiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,212
Üyeler
188,386
Son üye
Radcaai
Geri