Masada 80 derinlik fazlamı

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
475
selamlar masa alacagım sizce 80 derinlik fazlamı yoksa 60 mı tercih etmeliyim 80 istiyorum ama uzak olmazmı masaya pcde koyacağım

60 lık masada klavyeyi de masanın üzerine koyunca ekranın dibine girmiş olursun. gözün bozulur.

80 derinlik baya iyi. Küçüldükçe rahatsız edici hal alıyor. Monitorün dibine klavyeyi sıkıştırmaya mecbur kalırsın.

60 lık masada klavyeyi de masanın üzerine koyunca ekranın dibine girmiş olursun. gözün bozulur.
hocam kolum falan uzun bayagıda yemek masaı 80 bizim o buyuk geldi muhtemeln 50 ye alıştıgımdan galiba şunu alıcam kasa falanda koyarım
1769779939049.webp

Evet 80 derin oluyor standart 60. Uzak kalmak istiyorsan 80 aşırı kaçmaz ama. 60'da monitörü kendi bacağında bırakırsan 27'' için yakın oluyor 24'' idare eder.

Evet 80 derin oluyor standart 60. Uzak kalmak istiyorsan 80 aşırı kaçmaz ama. 60'da monitörü kendi bacağında bırakırsan 27'' için yakın oluyor 24'' idare eder.
monitör standı almıştım halen takmadım ilerde 27 inç alacagım 24 ü yana atacağım monitör yakın olduğunda eğilerek oturuyorum

selamlar masa alacagım sizce 80 derinlik fazlamı yoksa 60 mı tercih etmeliyim 80 istiyorum ama uzak olmazmı masaya pcde koyacağım
Bende 170x80 masa var. Monitörüm 40" ve tam mesafe. Ama şöyle bişe var monitör kolu var ve en geride kullanıyorum. Kendi ayağı ile kullansam monitör boyutu büyük olduğu için yetersiz kalır. 70-75 arası min. 80 ideal rahat geniş alanın oluyo. 90x40 bi mousepad de yapıştır

monitör standı almıştım halen takmadım ilerde 27 inç alacagım 24 ü yana atacağım monitör yakın olduğunda eğilerek oturuyorum
Ben stand + 60 masa + 27'' kullanıyorum bence mesafesi uygun. Zaten masanın sınırında oluyor oradan +60cm, sen de göbeğini masaya dayayıp oturmadığına göre sandalyene yaslandığında oradan da +15cm mesafe ideal gibi. Bence 80 olsa uzak kalırdı ama ben genelde yazı okumak için kullanıyorum. Sen uzak seviyorsan ve oyun kullanımı içinse 80 tercih edilebilir 27'' için.

Bende 170x80 masa var. Monitörüm 40" ve tam mesafe. Ama şöyle bişe var monitör kolu var ve en geride kullanıyorum. Kendi ayağı ile kullansam monitör boyutu büyük olduğu için yetersiz kalır. 70-75 arası min. 80 ideal rahat geniş alanın oluyo. 90x40 bi mousepad de yapıştır
Hocam monıtorden memnun musunuz siyah sahnelerde ıps grılıgı cok mu fazla ben 60 63 cm cuvarı uzaklıkta kullancam 34 mü alalım

Hocam monıtorden memnun musunuz siyah sahnelerde ıps grılıgı cok mu fazla ben 60 63 cm cuvarı uzaklıkta kullancam 34 mü alalım
Bi oled değil ama özellikle Nvidia ayarlarını kullanınca çok güzel oluyo renkleri. Hafif kontrastı da arttırdım siyahlar da çok hoş. Memnunum monitörümden. Masa derinliği olan monitör kolu ile kullanmayacaksan 60cm az ben takribi 70cm masadan bi 10cm kadar da sandalye farkından saysak 80cm mesafeden kullanıyorum ideal uzaklığı o. Çünkü enine uzun bi monitör ama benim monitör büyük yani 40". Eğer 27" kullanacaksan 60cm ideal olur. Tabi bu 60cm monitör ile arandaki mesafe masa genişliği değil oraya dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,861
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri