Bios guncellemezsem sorun olur mu

Hocam peki q flash pluslamı bıos guncelledınız pc kapalıyken yoksa bıos ekranında mı. Bir de hazır aynı anakartı kullanan bırını bulmusken bıos icin usb bellek fat 32 vs yapıp ugrasmaya gerek var mı bıosta dırek buluyor mu bellek ıcın özel farklı bı gereksınım var mı 128gb vs taksam algılamama sorunu olur mu siz hangı bellekle yaptınız mesela
Bios da güncelledim valla çok uzun sürmedi zaten flash a attım güncelledim. Flash belleği fat32 ye dönüştürüp formatladım öyle attım içine sonra güncel bios u. Ben 32gb flash ile yaptım min. 16 mı 8 mi ne istiyo. Üst sınır yazmıyo görür büyük ihtimalle

strese gerek yok adım adım internetten bak win kurulumu nasıl oluyor diye direk olarak anlatıyorlar sonrasında bios update yaparsın onunde internette videosu var nasıl yükseltilir falan diye elektrik giderse pc çöp olurdu eskiden anakart direkt kendini korumaya alıyor ama yeni nesil anakartlarda problem olmaz bios sıfırlama düğmesi bile var üzerinde yerinde olsam araştıra araştıra uygulayıp öğrenip yapman daha mantıklı
Asus Prime H610M-K D4 anakart kullanıyorum. Bi koruması felan var mı elektrik kesilirse?

Asus Prime H610M-K D4 anakart kullanıyorum. Bi koruması felan var mı elektrik kesilirse?
Hocam muhtemelen yoktur intelin giris seviyesi kartlari olmasi lazim h serisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios da güncelledim valla çok uzun sürmedi zaten flash a attım güncelledim. Flash belleği fat32 ye dönüştürüp formatladım öyle attım içine sonra güncel bios u. Ben 32gb flash ile yaptım min. 16 mı 8 mi ne istiyo. Üst sınır yazmıyo görür büyük ihtimalle
Sagolun hocam 32 gb bulmaya calisicam garanti olsun. Sonrasinda windowsa da kullaniriz.

Hocam muhtemelen yoktur intelin giris seviyesi kartlari olmasi lazim h serisi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sagolun hocam 32 gb bulmaya calisicam garanti olsun. Sonrasinda windowsa da kullaniriz.
Ayrı bi cihazın olması lazım ben laptop dan attım sırayla

Geri