sen işini biliyon ya, çingene misin sjsadjhfajksdghjkasdgKonunun başlığını ne koyacağım konusunda gerçekten çok kararsız kaldım. Çok fazla düşündüm. Benim amacımın en çok tıklanma getirerek Abdullah Abi'nin konuyu görmesi olduğu için böyle bir başlık atmak zorunda kaldım. Sen olsan nasıl bir başlık koyardın?
Gönderi linkini paylaştım. DM'yi direkt atmayı doğru bulmadığım için diğer mesajları göstermedimdostum adam seni sallasa bile para vermemişsin bişey yapmamışsın afedersin tamda amerikada kafasına kurd yazdıran adam gibi olmuşsun. sahi bide o gonderiyi abdullah abinin sana verrdiği sözüde kanıtlaman lazım
Ben asla Abdullah abi'yi linç ettirmeye çalışmıyorum. Siz gerçekten okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben adamı yıllardır takip ediyor, sizden çok daha fazla seviyorum. Abdullah abi'ye böyle bir zarar gelmesini, linç ettirilmesini en istemeyecek kişilerden biriyim. Merak etme okulumu okuyor, sınavlara çalışıyorum. İşime girince de Abdullah abi'nin yaptığından daha büyük iyilikleri yaparım inşAllah.Kim sana 5-6 bin beğeni aldın diye karşılıksız sistem yollasın? Yaptığın şeyin adama katkısı ne? Senin 5-6 bin beğenin ile reklamına mı muhtaç bu adam? Ne vermişsin ki ne istiyorsun? Modern dilencilik bu. Yollamak zorunda mı adam bir de hedef gösterip linç ettirmeye çalışıyorsun? Para öyle ağaçtan toplanan bir şey değil dostum. Git çalış al sistemini.
Abdullah abiye ulaşmamda yardımcı olur musunuz? , Bi konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Gibisinden şeyler yazabilirdin. Konu içeriğinde de mağdur oldum tarzından çok böyle böyle bir durum var acaba abdullah abinin gözünden kaçmış, unutmuş olabilir mi ulasabilecek varsa ondan öğrenip netlik kazandirabilir miyiz gibi şeyler yazsaydın en azından daha doğru olurdu.Konunun başlığını ne koyacağım konusunda gerçekten çok kararsız kaldım. Çok fazla düşündüm. Benim amacımın en çok tıklanma getirerek Abdullah Abi'nin konuyu görmesi olduğu için böyle bir başlık atmak zorunda kaldım. Sen olsan nasıl bir başlık koyardın?
Kanka hiç mi Twitter kullanmıyorsunuz, bu akımı hiç görmediniz? Olay bu zaten ve ben Abdullah abi'nin göreceğini bile beklemiyordum. Yazdığım mesajda asla bir hakaret yok ne anlatıyorsunuz siz gözünüzü seveyim.Yazdığın mesajı da şimdi gördüm. Yazdığın mesaj bile üslupsuz. Adam direkt engelleyeceği yerde sana cevap vermek gibi bir hatada bulunmuş.
yarıldımAdama niye sallıyonuz anlamadım. 5k'ya senindir demiş ve kargosu da gelmemiş bu kadar haset olmayın.
Dostum adama asker arkadaşım gibi ve zoraki / dayatma usülü yazmışsın? Çok ciddiyim para kazanmayı da harcamayı da bir nebze bilen biri olsan böyle bir konu açmazdın. Seviyorum ama bana sistem yollamadı bu konuyu görsün bana göndersin ben de istediğimi alayım. Dayatma bildiğin bu.Kanka hiç mi Twitter kullanmıyorsunuz, bu akımı hiç görmediniz? Olay bu zaten ve ben Abdullah abi'nin göreceğini bile beklemiyordum. Yazdığım mesajda asla bir hakaret yok ne anlatıyorsunuz siz gözünüzü seveyim.
aferin sanaaga bizlerde çok zengin değiliz cinganlık yapmadık gittik depoya 4 5 ay gun yuzu görmeden calıstık topladık kasayı
yarıldım