Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sahibinden.com gibi sitelerde 10.000 TL ürüne "abi öğrenciyim, param 2 bin TL var, eğer olur dersen hemen geleyim abi." diyenlere satıcının tamam gel al demesi gibi.

Twitter'da falanca takım yenilirse buraya totomun fotoğrafını atarım diyenler gibi.

Ne akımı arkadaş, niye versin sistemi sana beleşe. Abi kaç fava sistemi bana verirsin ne? Neden ciddiye aldın anlamak mümkün değil. Neden Bay Anderson?
Bu yoruma şapka çıkarılır

Amerika'da buna benzer bir olayda dava açan kişi haklı bulunup tazminat veriliyordu 😅. Ancak burada Abdullah hocanın insiyatifine kalmışsın, Türkiye'de bu süreci tazminat davası olarak açsan bile çok boşluk var sonuç olumsuz olur. Belirli maddi yeterlilikten sonra itibar ın daha değerli olduğunu düşünüyorum geniş kitlesi olan insanlar için. Şahsen ben böyle bir söz versem direkt çözerdim ancak dediğim gibi kişiye kalan bir inisiyatif. Umarım dilediğine ulaşırsın hayatta kanka

Sonuçta umutlandırmış arkadaşı, şaka mı gerçek mi söyledi bilmiyorum ama 5 bin beğeniye okey demiş. Kim bilir 5k like aldığın gece uyuyamamışsındır bile. Bende Nvidiadan 20 dolar steam kodu çekilişi kazanmıştım ama göndermemişlerdi o an yaşadığım duygu çok kötüydü muhtemelen sende aynı şeyi yaşamışsındır. "Kaç fava eski pc'lerden birini yolluyon" yazdığın için seni ciddiye almayıp öyle yazmış olabilir.

Arkadaşın yaptığı şeyi tasvip etmiyorum ama Abdullah'da düzgünce reddetmeliydi yada göndermeliydi. Yazılanlar doğruysa eziklemiş mi vereceğim diyip oyalamış mı belli değil.

gidin çalışın kendi sisteminizi alın adam kaç tane video çekiyor o kadar sponsora ragmen 10 k ya sistem vs 2. el nasıl toplanır vs hala fava lıke a sistem istiyorlar harbi anlamak zor ya gidin yazın çalışın abicim 10 k da kazanamıyorsanız 2 3 part time iş yapıp yazık zaten sizlere utanmayın çalışın çabalayın yani bedavaya bişi yok memlekette bizede havadan gelmedi sistemler 32 yaşındayım ilk pc mi ilk okulda yazları calısarak yıl ıcınde okul harclıklarımı kenara koyarak uzun bır surede almıştım hemde 12 13 yasında falandım yani çoğunuz burada reşit veya reşite yakınsınız muhabbetler komik oluyor yapmayın adamıda böyle karalar gibi yuhalar gibi konular açmayın Abdullah düzgün adamdır öyle 1 2 ufak konuya yedirilmez piyasada bilginize.

Arkadaşın yaptığı şeyi tasvip etmiyorum ama Abdullah'da düzgünce reddetmeliydi yada göndermeliydi. Yazılanlar doğruysa eziklemiş mi vereceğim diyip oyalamış mı belli değil.
ben göremedim nerde mesajların devamı

Amerika'da buna benzer bir olayda dava açan kişi haklı bulunup tazminat veriliyordu 😅. Ancak burada Abdullah hocanın insiyatifine kalmışsın, Türkiye'de bu süreci tazminat davası olarak açsan bile çok boşluk var sonuç olumsuz olur. Belirli maddi yeterlilikten sonra itibar ın daha değerli olduğunu düşünüyorum geniş kitlesi olan insanlar için. Şahsen ben böyle bir söz versem direkt çözerdim ancak dediğim gibi kişiye kalan bir inisiyatif. Umarım dilediğine ulaşırsın hayatta kanka
Teşekkür ederim. Dava falan açmam tabii, eğer göndermezse de başım gözüm üstüne. Yorumlardaki arkadaşlar sağolsun dilenci, çingene her şey olmuşuz :)
Sonuçta umutlandırmış arkadaşı, şaka mı gerçek mi söyledi bilmiyorum ama 5 bin beğeniye okey demiş. Kim bilir 5k like aldığın gece uyuyamamışsındır bile. Bende Nvidiadan 20 dolar steam kodu çekilişi kazanmıştım ama göndermemişlerdi o an yaşadığım duygu çok kötüydü muhtemelen sende aynı şeyi yaşamışsındır.
Evet gerçekten o gün çok heyecanlanmıştım ve 3 ay boyunca her gün okuldan eve büyük hevesle gelip ilk işim Twitter'dan mesaj geldi mi diye bakmak oluyordu. :))

Ortada bir söz var , zamanında da bilinen muhabbetlerden biri zaten şart a göre birşeyler yollanması, bu arkadaşta haliyle beklentiye girmiş gayet normal. moderator aracılığı ile iletişime geçmesi daha iyi olurmuş gibi , sağlık olsun

Abdullah Hacıgül bu adama söz verdiği halde sistem göndermezse etik olmaz, fakat kimseye de Abdullahı linç etme hakkı doğmaz.
Neticede 5k yapamayacağına inanarak öylesine söylenmiş bir söz, bu sözü tutarsa kral adammış deriz, tutmazsa da yakışmadı der kapatırız konuyu.
Anlamadığım şey adama dilenci denmesi, kime elini açmış? Kıskançlıktan da ziyade kötülük var burada.
Forumda bu kadar pis insanların olduğunu görmek üzdü.

Ortada bir iddia varsa, iddia sonucu gerçekleşmişse ve sonrasında gönderileceği söylenmişsse kesinlikle konu sahibi haklı. Sadece Şu kadar lıke gelirse tamamdır dedikten sonra herhangi bir konuşma yoksa arkadaş boş dolanıyor.

Teşekkür ederim. Dava falan açmam tabii, eğer göndermezse de başım gözüm üstüne. Yorumlardaki arkadaşlar sağolsun dilenci, çingene her şey olmuşuz :)

Evet gerçekten o gün çok heyecanlanmıştım ve 3 ay boyunca her gün okuldan eve büyük hevesle gelip ilk işim Twitter'dan mesaj geldi mi diye bakmak oluyordu. :))
Olumsuz yorumları pek takma kanka. Ülkemizde zaten olumlu kalmayı başaran kişi sayısı çok az gündemlerden kaynaklı. Güvendiğin, sevdiğin bi insandan kaynaklı hayal kırıklığına uğrayıp sesini bu şekilde duyurmaya çalışmışsın gayet normal. Özelden ulaşman ilk adım için daha iyi olurdu ancak ulaşamadıysan da başka bir yol kalmıyor malesef. Eğer sistem almazsan da çıkaracağın ders, bundan sonra kimsenin maddi sözüne vs. güvenmeden kendi kendini kurtarman, geliştirmen olsun.

Abdullah Hacıgül bu adama söz verdiği halde sistem göndermezse etik olmaz, fakat kimseye de Abdullahı linç etme hakkı doğmaz.
Neticede 5k yapamayacağına inanarak öylesine söylenmiş bir söz, bu sözü tutarsa kral adammış deriz, tutmazsa da ayıp etmiş der kapatırız konuyu.
Anlamadığım şey adama dilenci denmesi, kime elini açmış? Kıskançlıktan da ziyade kötülük var burada.
Forumda bu kadar pis insanların olduğunu görmek üzdü.
Dostum ha sokakta elini açıp dilenmişsin ha bir grup insanın bir tuşa basması bahanesiyle abi bana sistem ver diye dilenmişsin bana göre ikisi de aynı. Dilencilik sanal olunca dilencilik vasfı değişmiyor bence.

ben göremedim nerde mesajların devamı

Ortada bir iddia varsa, iddia sonucu gerçekleşmişse ve sonrasında gönderileceği söylenmişsse kesinlikle konu sahibi haklı. Sadece Şu kadar lıke gelirse tamamdır dedikten sonra herhangi bir konuşma yoksa arkadaş boş dolanıyor.
Olayın devamı var. Konuda da yazdığım gibi ilk mesajlardan sonra 2025 Eylül-2025 Aralık arası çokça konuşuyoruz Abdullah abi'yle. DM'yi direkt atmak hukuken sorun yaratabilir diye endişeleniyorum. Abdullah Abi'nin "selam kardeşim, bu ay meşguldüm ama bir dahaki ay söz hallediyoruz" tarzında mesajları da var. Ben yalan söylemem, eğer bu mesajlar yoksa Abdullah abi de konuyu gördüğünde söyler zaten.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye
hakimxkcm
Geri