Kredi Kartımın limitnin yetmediği ürünü nasıl alabilirim.

Dostum üzerine borç öder gibi eksik kalan bakiyeyi nakit yatırırsın. Senin üzerine yatıdığın bakiye ile birlikte taksitli alışveriş yapabilirsin. Aylık olarak ödemen geldikçe de ödersin taksitelerini. Öncelikle yatırdığın bakiye tükenene kadar da ekstren 0₺ olarak gelir. Her kredi kartı için geçerlidir büyük ihtimalle şu an neredeyse her bankayla çalışıyorum hepsinde geçerli.

Banka Yapıkredi limitim 15000, almak istediğim ürün Hepsiburada'da 34000 TL. Bazı konulara bakınca biri oluyor diyor, diğeri olmaz diyor, baskası olur ama önce 19000'yı çeker kalanı taksit yapar diyor, başkası hepsine yapar diyor. Bunun doğrusu nedir, net bir şey söyler misiniz.
Ya bir ara şey yapabiliyorduk sanki ya iki farklı kart ile ödeme yapılabiliyordu diye hatırlıyorum

kredi kart limitin yoksa , 34000 tlyi banka kartına yükler öyle kullanırsın , yoktan var etmek oluyor senin ki

Yazdığın şeyi anlamadım.
limitin yoksa ise alman neredeyse çok zor , ödeme sistemleri bankadan onay olarak sipariş veriyor . kredi kartından limitin yoksa olmaz yani . Banka kartın var ise 34000 tl olunca paranı bankaya yükle ve banka kartından sipariş ver bu kadar basit .

limitin yoksa ise alman neredeyse çok zor , ödeme sistemleri bankadan onay olarak sipariş veriyor . kredi kartından limitin yoksa olmaz yani . Banka kartın var ise 34000 tl olunca paranı bankaya yükle ve banka kartından sipariş ver bu kadar basit .
Ben şuan yoktan limit var edeyim demiyorum. Şu anki limitimin üzerinde ekleme yapıp ödeyebiliyor muyum. Ödeyebiliyorsam ödeme şekli nasıl oluyor, "ilk ekstre 0 gelir çünkü yatırdığından keser" vs. Zaten Hiuysll merak ettiğim şeyleri yazdı.

Hepsipayden hepsiburada limiti başvurusu yap şansına güzel limit çıkarsa öyle alabilirsin. Ben hepsipayi çok sık kullanıyorum.

Geri