Çözüldü✓ RX 9070 XT'den RTX 5090'a geçilir mi?

Paranın satın alacağı en iyi kart 5090 zaten bunda herkes hem fikir. Fakat KS'nin son konuları ve mesajları fazla trol geliyor ya. 5090 alacak adam çok fazla indirim kovalamaz gibi, ne yapacaksın kredi çekip mi alacaksın?

Paranın satın alacağı en iyi kart 5090 zaten bunda herkes hem fikir. Fakat KS'nin son konuları ve mesajları fazla trol geliyor ya. 5090 alacak adam çok fazla indirim kovalamaz gibi, ne yapacaksın kredi çekip mi alacaksın?
9070xt den 5090a geçiş bana mantıklı gelmiyor mesela hocam %80 ortalama performans farkı var bazı oyunlarda 60-70 de düz hesap 80 her %1 başına 1.5k para vermek bana mantıklı gelmiyor bunun için 7800xt den 5070ti a geçmedim arada fazla fark yok çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallahi 120 altı oynayamıyorum ben artık, mebzu gecikme değil 2x frame gen açmak dert olmuyor gecikme hala çok iyi değelerde, mevzu akıcılık 60fps'de kontrolcüyü (mouse da değil) çevirince sanki powerpoint slaytı izliyormuşum gibi hissediyorum frame geni hep açık tutarım o yüzden, 120hz tv'nin 120 hertizini de kullanacağım illa. Dlss kalite de hem native taa'dan daha iyi görünüyor hem de daha iyi fps veriyor kullanmamak pek akıl kârı değil. Fsr 4 ve redstone da iyi sonuçlad veriyordu ama hangi oyunlarda var mı bilmiyorum, fsr3 önermem ama sanırsam fsr3 olan oyunlar fsr 4'e yükseltilebiliyordu.
Kendi tercihiniz hocam 2k Asus Tuf Gaming ml1a var bende çoğu oyunu ultrada açmıyorum bile su dokusu ağaç felan çok gereksiz ayar var onları kapatınca zaten kart vrm i bile rahatlıyor 7800xt kullanıyorum şuan ama arkadaşın yaşadığı durumda kalsam yüksek ihtimalle 5080 ve 4k-2k oled monitör alıp geçerdim 5090 ın Gaming için gereksiz olduğunu düşünüyorum bundan dolayı tercihim 5080+4k veya 2k iyi bir oled alıp geçerdim üstüne para bile kalırdı yüksek ihtimalle

9070xt den 5090a geçiş bana mantıklı gelmiyor mesela hocam %80 ortalama performans farkı var bazı oyunlarda 60-70 de düz hesap 80 her %1 başına 1.5k para vermek bana mantıklı gelmiyor bunun için 7800xt den 5070ti a geçmedim arada fazla fark yok çünkü
Hocam pahalı ucuz bunlar çok görece kavramlar. Zaten 5090'ın çıkış sebebi oyun değil. Ama diyorum ki 5090 alacak adam üçün beşin lafını yapmaz alır, ki çevremde tek çekim 300k sistem alan arkadaşlarım var. Bütçe de zorluğu olan adam 7800x3d+5070Ti sistem yapar her oyunu 4k makul seviyede onlar. Sanıyorum KS ya küçük ya da fantasy build yapıyor.

Hocam pahalı ucuz bunlar çok görece kavramlar. Zaten 5090'ın çıkış sebebi oyun değil. Ama diyorum ki 5090 alacak adam üçün beşin lafını yapmaz alır, ki çevremde tek çekim 300k sistem alan arkadaşlarım var. Bütçe de zorluğu olan adam 7800x3d+5070Ti sistem yapar her oyunu 4k makul seviyede onlar. Sanıyorum KS ya küçük ya da fantasy build yapıyor.
tek çekim pek mantıklı değil gibi ya taksit yapsa birkaç ay sonra 200k gibi olacak o para ıhsduhgsd ne kadar param olursa olsun taksit yapardım ben olsam

Evet kredi çekeceğim trol değil sadece çok kararsız bir insanım para da benim için önemli bir şey sadece o para farkına değer mi diye düşünüyorum sürekli.

fantasy build yapıyor
Evet full Asus sistem var.

Merhaba arkadaşlar. Aradaki 120 bin TL fiyat farkı verilir mi? Fiyat farkına değer mi? Sadece 4K ultrada oyun oynuyorum, bütçede sorun yok.
4k ultra olmaz 9070xt ile. Bende kullanıyorum 9070xt ve daha fortnite gibi bir oyunda , TSR epic native - nanite açınca fps 100-120 arasına düşüyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Yani en mantıklısı öyle olacaktır zaten hocam 4k performansı biraz daha iyi olduğu için 5080 de alınabilir orada ama %8-10 oynuyor genel olarak

Evet kredi çekeceğim trol değil sadece çok kararsız bir insanım para da benim için önemli bir şey sadece o para farkına değer mi diye düşünüyorum sürekli.

Evet full Asus sistem var.
Hocam açıkçası sizin yerinizde olsam 4k monitörüm varsa 5080 almaya çalışırdım monitörünüz yoksa illa yüksek fps istiyorsanız fg den dolayı 5080-2/4K oled monitör alıp geçerdim güncel çoğu oyunda ultra high farkı belli olmuyor ki gereksiz bir çok ayar var herşeyi ultraya almayı mantıklı bulmuyorum vrm i çok şişiriyor

• Muhteşem
Yav 5090 senin neyine o zaman. Bu kartı alan adam bu kartı 2k dolara alan adam kart ile 6K dolar para yapıyor ayda, sen diyorsun ki kredi çekeceğim? Senin faizlerden haberin bile yoktur. Salın şu fantezilerinizin peşinden forumu sürüklemeyi ya. Kokunuzu alıyorum artık.

Saçma sapan yorumlar. 5090 için kredi çekeceğim diyorsun arkasına para benim için önemli diyorsun?

Yani en mantıklısı öyle olacaktır zaten hocam 4k performansı biraz daha iyi olduğu için 5080 de alınabilir orada ama %8-10 oynuyor genel olarak

Hocam açıkçası sizin yerinizde olsam 4k monitörüm varsa 5080 almaya çalışırdım monitörünüz yoksa illa yüksek fps istiyorsanız fg den dolayı 5080-2/4K oled monitör alıp geçerdim güncel çoğu oyunda ultra high farkı belli olmuyor ki gereksiz bir çok ayar var herşeyi ultraya almayı mantıklı bulmuyorum vrm i çok şişiriyor
İki tane sistemim vardı bende 5080 diğeri RX 9070 XT ama kullanmadan iade etmiştim borcum kaynaklı o yüzden şimdi aklımda düşünce var diyorum acaba 9070 XT ninn fpsleri yeterlimi 4K da rtx 5080 o zaten biliyorum kaç FPS verdiğini.

İki tane sistemim vardı bende 5080 diğeri RX 9070 XT ama kullanmadan iade etmiştim borcum kaynaklı o yüzden şimdi aaklıa düşünulce var diyorum acaba 9070 XT ninn fpsleri yeterlimi 4K da rtx 5080 o zaten biliyorum kaç FPS verdiğini.
Kral borçtan kaynaklı sistemi geri yollayıp üstüne borçla 5090 almaya çalışmak???

Yav 5090 senin neyine o zaman. Bu kartı alan adam bu kartı 2k dolara alan adam kart ile 6K dolar para yapıyor ayda, sen diyorsun ki kredi çekeceğim? Senin faizlerden haberin bile yoktur. Salın şu fantezilerinizin peşinden forumu sürüklemeyi ya. Kokunuzu alıyorum artık.

Saçma sapan yorumlar. 5090 için kredi çekeceğim diyorsun arkasına para benim için önemli diyorsun?
Sanane hayırdır paramı sen mi vereceksin de artisleniyorsun istersem 500 bin kredi çekerim 2 tane kart alırım kısaca sanane parayın nasıl nereden temin edeceğimden.

9070XT gayet güzel bir kart. Günümüzde sorun çıkarmaz. Boşa yatırım olur 5090 a iş yapmıyorsan. İleride yükseltme yaparsın yeni kartlar çıkınca..

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,097
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri