Çözüldü✓ 2000 TL gamepad önerisi

Almayı düşünen arkadaşlar olabilir diye bilgi niyetine yazıyorum claws gamepadı aktif olarak kullanıyorum 80 saat rdr 2 oynadım bir sıkıntısını görmedim ama arkadaşın dediği gibi bende clawsın mouse unu almıştım onda sıkıntı yaşadım hemen garantiye gönderdim adamlar iademi alıp ürünlerinin arkasında durdular yani bana göre teknoloji biraz şans işi o yüzden F/P olarak o yüzden bana soracak olursanız Claws markasını tercih edebilirsiniz

sorma hocam benimde çok uzadı ya daha kartın ekstresi kesilmedi ne alıcam derdine girdim bu nasıl saçma bir piyasaymış durmadan fiyatlar değişiyor. Malum forumdada sormuştum adamlar durmadan tmr var diye durmadan cyclone 2 dayatmaya çalışıyor zaten bütçemi fazlasıyla aşmışım sırf tmr var diye tonla para mı dökücem kola fps oynadığım yok kolla max ayda 2 3 kez hikayeli oyun oynıcam tutturdular cyclone 2 al cyclone 2 al şarj standı bile gelmiyor yanında, satan satıcı saçma safan birisi satış sonrası destek ile ilgili tek olumlu yorumu yok almıcam diyorum bunu al bunu al diyor adam kafayı yedim.

ben şunu almayı düşünüyorum gamesirin fiyatı yükseldiğinden https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49399969054913 şarj istasyonuda varmış, görünüşüde güzel, Thumbstickleri hall effectmiş yeter bana. Bıktım vallahi kontrolcü aramaktan.
Hocam tmr nedir? O kadar uzağım ki bu olaylara. Şuanda pcye kabloyla dualshock 4 bağlayıp oynuyorum. Kablolu bağlamam be analogların sert olması dışında şikayetim yok. Ama forumlara bakınca şu da olsun bu da olsun şu daha iyi diye diye çok fazla şey sayıyorlar, kolların fiyatı 4klara çıkıyor. Bir kola bu kadar fazla para vermemeliyiz bence. Maliyeti ne kadar ki hani?

Hocam tmr nedir? O kadar uzağım ki bu olaylara. Şuanda pcye kabloyla dualshock 4 bağlayıp oynuyorum. Kablolu bağlamam be analogların sert olması dışında şikayetim yok. Ama forumlara bakınca şu da olsun bu da olsun şu daha iyi diye diye çok fazla şey sayıyorlar, kolların fiyatı 4klara çıkıyor. Bir kola bu kadar fazla para vermemeliyiz bence. Maliyeti ne kadar ki hani?
bu xbox ps kollarında stick drift oluyor ya, analoglar mekanik olduğu için oluyor ama hall effectlerde manyetik olduğundan ötürü stick drift olmuyor, tmr da hall effectin daha pahalısı, daha hassas hareketleri algılıyor ve daha az güç tüketiyor. FPS oynamıyorsanız bütçe arttırmaya değicek bir şey değil.

Ben artık kafayı yedim hocam bir türlü karar veremiyorum ultimate 2c , atk battle axe pro ve gamesir supernova üçlüsü arasında kaldım ve hiçbiri aynı bütçenin kontrolcüleri değil. Sanırım parasını basıp supernova alıp geçicem sonumuz hayrola. Yok onda o var, şunda şu var karar verilmiyor ki kodumun kontrolcülerinde.

bu xbox ps kollarında stick drift oluyor ya, analoglar mekanik olduğu için oluyor ama hall effectlerde manyetik olduğundan ötürü stick drift olmuyor, tmr da hall effectin daha pahalısı, daha hassas hareketleri algılıyor ve daha az güç tüketiyor. FPS oynamıyorsanız bütçe arttırmaya değicek bir şey değil.

Ben artık kafayı yedim hocam bir türlü karar veremiyorum ultimate 2c , atk battle axe pro ve gamesir supernova üçlüsü arasında kaldım ve hiçbiri aynı bütçenin kontrolcüleri değil. Sanırım parasını basıp supernova alıp geçicem sonumuz hayrola. Yok onda o var, şunda şu var karar verilmiyor ki kodumun kontrolcülerinde.
Gerçekten bunaltıcı bir şey. Bende 8bitdo alacağım galiba. Hayırlı olsun şimdiden ikimize de

Gerçekten bunaltıcı bir şey. Bende 8bitdo alacağım galiba. Hayırlı olsun şimdiden ikimize de
8BitDo 2C bence özellik olarak fiyatını haketmeyen bir gamepad onun yerine GameSir Nova 2 Lite (Beyaz rengi hariç) veya BEITONG Kunpeng 20 alabilirsiniz çok daha iyi gamepadler

8BitDo 2C bence özellik olarak fiyatını haketmeyen bir gamepad onun yerine GameSir Nova 2 Lite (Beyaz rengi hariç) veya BEITONG Kunpeng 20 alabilirsiniz çok daha iyi gamepadler
Hocam beyazı ile siyahı arasında ne fark var? Taksitli olması tercihim olur.

Hocam beyazı ile siyahı arasında ne fark var? Taksitli olması tercihim olur.
Beyazının analog başlığında sürtünmeden dolayı toz dökülmesi oluyor ve analog başlığı zarar görüyor ama sadece beyazda var söylenene göre yeni partilerde düzeltilmişte olabilir ama risk almamak adına diğer renkleri almalarını öneriyorum ben

Beyazının analog başlığında sürtünmeden dolayı toz dökülmesi oluyor ve analog başlığı zarar görüyor ama sadece beyazda var söylenene göre yeni partilerde düzeltilmişte olabilir ama risk almamak adına diğer renkleri almalarını öneriyorum ben
Anladım hocam teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,310
Üyeler
188,401
Son üye
3210
Geri