indirim biterse bekleyin sürekli bu fiyata düşüyor. Ama önerim xrades 70x30 mousepad ikisinide kullandım.
90 x 40 olan güzelmiş daha mı kaliteli bu fare hareketleri falan pürüzsüz mü?indirim biterse bekleyin sürekli bu fiyata düşüyor. Ama önerim xrades 70x30 mousepad ikisinide kullandım.
yorumlara baktım güzel deniyordu baskısı filan dikişli giib
Xrades tasarımlarım mükemmel yaindirim biterse bekleyin sürekli bu fiyata düşüyor. Ama önerim xrades 70x30 mousepad ikisinide kullandım.
tasarım vs güzel ama bir süre sonra altındaki lastik çok yumuşak hissettiriyor mouse gömülüyor mousepadeşunu buldum bu nasıl kalitelimi sence f/p mı?![]()
Xrades Hyper Beast 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad - Fiyatı, Yorumları
Xrades Hyper Beast 70x30 Cm Xl Gamings Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
anladım beni şuanlık iade etsin yeter şuanki mousepedim 3-4 yıllık güzel ama alanı dartasarım vs güzel ama bir süre sonra altındaki lastik çok yumuşak hissettiriyor mouse gömülüyor mousepade
artık kupon vermiyor herhalde90 a 40 olanını geçen 50 tl ye getirmiştim güzel indirim yeni üyelik açın hem 150 tl kupon hemde kargo bedava
böyle diyip 2 yıldır görünüşünü çok beğendiğim longteng hyoun modelini aldım az önce, tecavüze uğramış gibi odanın bir köşesinde yere oturup ağlıcam şimdi.bunların 1300 liralık speed modelden ne farkı var bilen var mı ? bana enayi silkme olayı gibi geliyor 300-400 e böyle bir şey almayınca mouse kaymıyor mu ?
Mousepad dokusu farkediyor hocam . Steelseries'in mousepadları çoğu e-sporcu tarafından tercih ediliyor . Kaydırma hızı çok yüksek değil orta ve mouse'u çok kolay durdurabildiğin bir dokusu var . Ama elbette 1300tl yi hakeden birşeyi yok . Marka adından dolayı pahalı satılıyor.bunların 1300 liralık speed modelden ne farkı var bilen var mı ? bana enayi silkme olayı gibi geliyor 300-400 e böyle bir şey almayınca mouse kaymıyor mu ?
Hocam senin kullanımında veya mousepadde bir sıkıntı olabilir 2 tane kullandım öyle bir şey yaşamadım.tasarım vs güzel ama bir süre sonra altındaki lastik çok yumuşak hissettiriyor mouse gömülüyor mousepade