Kulaklık önerisi yardım

Scorpiw

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
3500
Agalar 3 kulaklık arasında kaldım mchose x9 . v9 pro atk neptune .n9 pro bu 3 arasından hangisini almalıyım sizce

bende 3 ü arasında kalmıştım x9 u kullanıyorum şu anda da bir sıkıntısını görmedim çok şükür

Bence N9 Ultra alın. N9'da beyaz kalmış, Ultra'da turuncu ön siparişte var.

ATK Mercury kullanmıştım, üst kısmının malzeme kalitesi hariç ses kalitesi iyiydi.

Agalar 3 kulaklık arasında kaldım mchose x9 . v9 pro atk neptune .n9 pro bu 3 arasından hangisini almalıyım sizce
Bunların arasında kalmıştım tüm konulara ve kullanıcı yorumlarına baktım ve sonunda atk n9 pro aldım

Herkes farklı bişi diyo bilemedim
n9 pro bitmiş bana sabah geldi şahane bir şey. n9 ultra turuncu kalmış bitmeden sipariş et bence çünkü atk zor yetiştiriyor birdaha ne zaman stok gelir bilinmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten en son n9 bittiğinde 1-2 ay sonra gelmişti

3 üde kağıt üzerinde güzel kulaklıklar. ama neptune kulaklığı açıkçası içime pek sinmedi. Aktif olarak Mchose v9 pro kullanıyorum. düzgün ayarlamalarla çok profesyonel hissettiriyo ve baya memnunum. mikrofonu bazı kişiler beğenmemiş ama bana yeterli geldi. arkadaşımla uzun saatler aramada konuşuyoz ve herhangi bi sıkıntı olduğunu sölemedi

Geri