Bu videoda Kasa hakkında anlatılan hatalı değil mi ?

Reaksiyon skoru
64

Bu videoda sıvı soğutmanın kasa fanlarının yönü yüzünden bozulduğunu söylüyor ve fanların yönünün ters olduğunu söylüyor ama bir bilgisayar kasasında ön fanlar kasanın dışından içine doğru hava verecek şekilde olup egzoz fanı ve kasanın yukarısındaki fanlar havayı dışarı atması gerekmiyor mu ?

Dedigi kisimlarda hakli sivi sogutmalar exhaust olarak calisiyor boyle yapinca disari uflemesi gereken hava iceri sicak olay geliyor. O da boruyu, icerisini isitiyor.
edit1: Ilk yazdigimda ondeki fanlarin sivi sogutma oldugunu anlamamistim giydirdim adama, tekrar izleyince fark ettim bende.
edit2: valla hocam tekrar izleyince dogru geldi benim kafam karisti, bilemedim.

Son düzenleme:
Evet bir yerlerinden sallamis, sivi sogutma bozuk adam hala on fanlar diyor. Ha yanlis anlasilmasin on fanlarda exhaust olur build'e gore nasil ayarlarsan ama konuyla alakasi yok.
Ön fanların exhaust olduğunu ilk defa duydum hocam. Benim bildiğim kasa fanları yönü hep böyle olur

Ekler

• IMG_5077.webp
    IMG_5077.webp
    16.5 KB · Hit: 9
Ön fanların exhaust olduğunu ilk defa duydum hocam. Benim bildiğim kasa fanları yönü hep böyle olur
Yok hocam haklisin ideali budur da sorun orda sey one bagladigi sey sivi sogutmanin fanlari/radyatoru. O exhaust olarak calismasi gerekiyor sicak havayi disari atmasi gerekiyor.

Yok hocam haklisin ideali budur da sorun orda sey one bagladigi sey sivi sogutmanin fanlari/radyatoru. O exhaust olarak calismasi gerekiyor sicak havayi disari atmasi gerekiyor.
Şimdi anladım. Sıvı soğutma hakkında pek bilgim yok kusura bakmayın, radyatöründen konumundan dolayı değil mi ?

Geri