Öneri Honor pad v9 vs TAB S10 FE

İnternette Türkçe incelemesini hiç bulamadım ürünün. Sen kullandın mı biliyor musun?
hayır hiç kullanmadım ama bundan daha alt segment lenovo tabletler elime geçti onlar bile güzeldi arkadaş bu tableti iyi bulmuş özellikleri harika

İnternette Türkçe incelemesini hiç bulamadım ürünün. Sen kullandın mı biliyor musun?
Bu videoda adam ingilizce incelemiş fiyatına göre oldukça beğenmiş s11'e göre eksilerini söyle sıralamış: Amoled ekranı olmaması( bu bütçedeki hiçbir tablette amoled ekran yok Amerika piyasasını bilmiyorum), parmak izi okuyucu bulunmuyor ve samsung gibi 7 yıl güncelleme alma garantisi vermiyor. Ama perfonmans açısından oldukça tatmin edici bulmuş ve kalemin hissiyatını beğenmiş, bu bütçede daha iyisi yok bence. Satıcı Amazon önceki mesajda dediğim gibi beğenmesen iade edersin zaten sıkıntı çıkarmaz Amazon iade konusunda.

Bu videoda adam ingilizce incelemiş fiyatına göre oldukça beğenmiş s11'e göre eksilerini söyle sıralamış: Amoled ekranı olmaması( bu bütçedeki hiçbir tablette amoled ekran yok Amerika piyasasını bilmiyorum), parmak izi okuyucu bulunmuyor ve samsung gibi 7 yıl güncelleme alma garantisi vermiyor. Ama perfonmans açısından oldukça tatmin edici bulmuş ve kalemin hissiyatını beğenmiş, bu bütçede daha iyisi yok bence. Satıcı Amazon önceki mesajda dediğim gibi beğenmesen iade edersin zaten sıkıntı çıkarmaz Amazon iade konusunda.
Ürünü taksitle alacağım ama iade ederken limit taksit taksit açılıyor diye biliyorum. Daha önce taksitli alışveriş yapmadığım için deneyimim yok. Birde bu cihazda not uygulamasına ait inceleme bulabilir miyiz? Samsung'un uygulamasının incelemesi var mesela. Cihazın incelemesini bulamıyor olsak bile belki uygulaması ne kadar kullanışlı vs öğrenmek iyi olurdu. Birde son sorum baktığım honor ve samsunga göre arada belirgin fiyat farkı var bu farka değer mi?

*silindi*

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,762
Üyeler
188,474
Son üye
Arda Akçil
Geri