Hayal görmeye devam et, demek ki bu şekilde mutlu oluyorsunhafif bi tebessüm ettirdi ama biraz daha üzerinde çalışman lazım, böyle şaka yapılmaz dostum.
300 TL öptüler ayıp 4659 dan aldım geçen![]()
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanawww.mediamarkt.com.tr
İkiside var ne vereyim abimeMchose x9 mu bu mu sizce?
V3 pro almayacaksan bunu al. Bu kulaklık daha iyi ses veriyor. Bu kadar basit. Ss nova 5 diyen çocukları ciddiye alma, squig.link kendin gir frekans değerlerine bak, yorumla. Bırak 5'i, 7 ve pro bile daha iyi değilken zırvalamaya devam edenler var maalesef.Blackshark v2 pro kullanıyorum. Uygulaması bozuk olduğu için ve sarj süresi çok kısa olduğu için şikayetçiyim. Kullanım süresi dışında almaya değer mi?
müzik kalitesi olarak hangisi daha iyi sence300 TL öptüler ayıp 4659 dan aldım geçen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkiside var ne vereyim abime
Valla cloud 3 S default kullanıyorum cloud 3 e göre gelişme var ses konusunda şarkı dinlerken geçen mchose x9 aldım red rose erkek pembesi geldiği günden beri 0 kapalı kutusunda duruyor kullanmaya kıyamadımmüzik kalitesi olarak hangisi daha iyi sence
Dostum az mesajları okuyun konudaki, 3 s audiophile kulaklık diyorum. Sence fason üretim x9un daha iyi müzik performansı vermesi olası mı?müzik kalitesi olarak hangisi daha iyi sence
kablolusu iyi ama kablosuzu dediğiniz kadar iyi değil bence (düz 3 olandan bahsediyorum)Dostum az mesajları okuyun konudaki, 3 s audiophile kulaklık diyorum. Sence fason üretim x9un daha iyi müzik performansı vermesi olası mı?
Düz 3 wireless kötü evet. Onu kimse satın almamalı 1-2k'ya bulmadıktan sonrakablolusu iyi ama kablosuzu dediğiniz kadar iyi değil bence (düz 3 olandan bahsediyorum)
Mchose X9 u çok övdüler cloud 3 cloud 3 S e göre daha iyi diyorlar üzmez sanırımkablolusu iyi ama kablosuzu dediğiniz kadar iyi değil bence (düz 3 olandan bahsediyorum)
ha sen fabrika verisi neyse ona göre konuşan adamlardansın anladım şimdi senin mevzuyu, birazcık da üzüldüm açıkçası.V3 pro almayacaksan bunu al. Bu kulaklık daha iyi ses veriyor. Bu kadar basit. Ss nova 5 diyen çocukları ciddiye alma, squig.link kendin gir frekans değerlerine bak, yorumla. Bırak 5'i, 7 ve pro bile daha iyi değilken zırvalamaya devam edenler var maalesef.
Fabrika verisi mi? Gerçekten cahil bir çocuksun. Bunlar fabrika-üretici verisi değil. Earsimulator kullanılarak elde edilen OBJEKTİF değerler. Anladın mı küçük kardeşim, kulağın var ya senin. Hani lafın bir taraftan girip öbüründen çıktığı. O kulağını simüle ediyorlar işteha sen fabrika verisi neyse ona göre konuşan kadı- pardon adamlardansın anladım şimdi senin mevzuyu, birazcık da üzüldüm açıkçası.