❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

5k ya kadar gayet güzel alınabilir ama onun üzerinde fiyatını hak etmiyor daha iyi seçenekler geliyor bundan önce @rodeux

300 TL öptüler ayıp 4659 dan aldım geçen 🥲
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mchose x9 mu bu mu sizce?
İkiside var ne vereyim abime

Blackshark v2 pro kullanıyorum. Uygulaması bozuk olduğu için ve sarj süresi çok kısa olduğu için şikayetçiyim. Kullanım süresi dışında almaya değer mi?
V3 pro almayacaksan bunu al. Bu kulaklık daha iyi ses veriyor. Bu kadar basit. Ss nova 5 diyen çocukları ciddiye alma, squig.link kendin gir frekans değerlerine bak, yorumla. Bırak 5'i, 7 ve pro bile daha iyi değilken zırvalamaya devam edenler var maalesef.

müzik kalitesi olarak hangisi daha iyi sence
Valla cloud 3 S default kullanıyorum cloud 3 e göre gelişme var ses konusunda şarkı dinlerken geçen mchose x9 aldım red rose erkek pembesi geldiği günden beri 0 kapalı kutusunda duruyor kullanmaya kıyamadım 🥲

Dostum az mesajları okuyun konudaki, 3 s audiophile kulaklık diyorum. Sence fason üretim x9un daha iyi müzik performansı vermesi olası mı?
kablolusu iyi ama kablosuzu dediğiniz kadar iyi değil bence (düz 3 olandan bahsediyorum)

V3 pro almayacaksan bunu al. Bu kulaklık daha iyi ses veriyor. Bu kadar basit. Ss nova 5 diyen çocukları ciddiye alma, squig.link kendin gir frekans değerlerine bak, yorumla. Bırak 5'i, 7 ve pro bile daha iyi değilken zırvalamaya devam edenler var maalesef.
ha sen fabrika verisi neyse ona göre konuşan adamlardansın anladım şimdi senin mevzuyu, birazcık da üzüldüm açıkçası.

Son düzenleme:
Ben daha açıp kullanmadım ama cloud 3 cloud 3 S den daha iyi deniyor diye aldım zort olmaz umarım kutuda bekletiyorum 🥲🤣 @thepublicman

ha sen fabrika verisi neyse ona göre konuşan kadı- pardon adamlardansın anladım şimdi senin mevzuyu, birazcık da üzüldüm açıkçası.
Fabrika verisi mi? Gerçekten cahil bir çocuksun. Bunlar fabrika-üretici verisi değil. Earsimulator kullanılarak elde edilen OBJEKTİF değerler. Anladın mı küçük kardeşim, kulağın var ya senin. Hani lafın bir taraftan girip öbüründen çıktığı. O kulağını simüle ediyorlar işte :D. Gelmiş fabrika verisi diyor bir de hahahshdh. Cahil cesareti başka bir şey.

Geri