❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Ne diyon olm ad hominem nedir sen benim yaşımı bırak bi rehabilite falan ol bi farkındalık kazan seni yetiştiren anaya babaya yazık yahu pes. En iyisi seni görmezden gelmek kendi halinde uslanırsın hadi işine bak.
"Google da insanlar" ad hominem için ne diyor bak, bak hala okuyabiliyorken. Elemanın dengesi şaştı hahahsh senin gibi meczubu ciddiye alanda kabahat.

bağlantı var ses yok uygulamayı açtım firmware update var en az 15 dk sürdü neyse şu an ki sorun uygulama beta olarak açılıyor ve önceki sürümde bulunan hazır eq ayarları yok sildim sitesinden beta olmayan sürümü indirip yükledim yine aynı ancak normal cloud 3 wireless var ikiside bağlı ve uygulamada görünüyor onda sorun yok (3ncü foto)
Başka bir usb portuna takmayı denedin mi bende de olmuştu sonra çözüldü

bağlantı var ses yok uygulamayı açtım firmware update var en az 15 dk sürdü neyse şu an ki sorun uygulama beta olarak açılıyor ve önceki sürümde bulunan hazır eq ayarları yok sildim sitesinden beta olmayan sürümü indirip yükledim yine aynı ancak normal cloud 3 wireless var ikiside bağlı ve uygulamada görünüyor onda sorun yok (3ncü foto)
Revouninstaller gibi programlarla her iki ngenuity'ye dair ne varsa silip temiz bir şekilde beta yüklemeyi denesene bir hocam. Betadaki spatial sound farklı bir motorla çalışıyor, düz dts değil. Dolby yoksa betadaki spatial kullanılmalı. Ben bf6 gibi bir oyunda test ettim. Ayak sesi dışındaki sesleri kısıyor, hile gibi biraz.

"Google da insanlar" ad hominem için ne diyor bak, bak hala okuyabiliyorken. Elemanın dengesi şaştı hahahsh senin gibi meczubu ciddiye alanda kabahat.
Sus artık be çok sıktın valla yeter atıştık ettik bitti gitti beyaz bayrak salladım iyi geceler diliyorum sana.

Revouninstaller gibi programlarla her iki ngenuity'ye dair ne varsa silip temiz bir şekilde beta yüklemeyi denesene bir hocam. Betadaki spatial sound farklı bir motorla çalışıyor, düz dts değil. Dolby yoksa betadaki spatial kullanılmalı. Ben bf6 gibi bir oyunda test ettim. Ayak sesi dışındaki sesleri kısıyor, hile gibi biraz.
İobit unistaller ile sildim dediğim gibi beta olmayan sürümü yükledim yine aynı neyse uğraşmadım daha cloud 3'ün bass boost eq ayarına bakarak 3 s aynı eq ayarını yaptım bu eq ayarı ve dts kullanıyorum oyunlarda ses kasma konusunda bana yetiyor teşekkür ederim yine de .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir usb portuna takmayı denedin mi bende de olmuştu sonra çözüldü
Güncellemeyi yaptım uzun sürdü biraz eq ayarında takılmıştım onu da kendimce çözdüm .

Son düzenleme:
Ben kulaklığı dün mağazadan teslim aldım daha açmadım. Bu kulaklık için program yükleyip ekstra ayarmı yapacağız??
Daha önce cloud 2 kablolu kullanıyordum kablosuza geçmek için aldım umarım pişman olmam

Ben kulaklığı dün mağazadan teslim aldım daha açmadım. Bu kulaklık için program yükleyip ekstra ayarmı yapacağız??
Daha önce cloud 2 kablolu kullanıyordum kablosuza geçmek için aldım umarım pişman olmam
Hyperx ngunity programı var onu yükleyip kablo ile bağlayıp firmware güncellemesi yaparsan iyi olur .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim kulaklık dağıtıma çıktı :D
H.o dün önce siteden sipariş verdim sonra mağazaya yakın işim düştü oradan aldım site siparişini iptal ettim ama keşke iptal etmeseydim diyorum şimdi :confused:

Hoc

Hocam aç bi dene son ses seviyesi nasıl genel kullanım nasıl. Sen beğenirsen biz de açalım 😅

1770647057973.webp

bundan önce havit 2002d kullanıyodum, bugün geldi kargo son birkaç saattir kullanıyorum

rahatlık
elime aldıgımda havite göre bu daha ağır ama kafama taktıgımda eski kulaklıgıma göre yüzde 60 daha rahat ve ağırlıgını hissettirmiyo

ses
cs2 girdim herzaman oynarım, bildigin hile açmış gibi duvar arkasındaki adamların ayak seslerini duyuyorum çok iyi

müzik dinleme konusunda, eski kulaklıgımı geçen sene 1k TL'ye almıştım ona göre bu kulaklık baya iyi

mikrofon çok iyi sesimi gayet iyi veriyo

setupunu direk açtım, gelen usb yi taktım, ngenuty diye uygulaması vardı onu indirdim kurdum ses seviyesi 20-25 de kullanıyorum

4200 e almış oldum, öneririm

İki haftadır kullanıyorum, fps oyunlarında gayet güzel, muazzam ses kasılıyor. Film ve müzikte orta şekerli. Ped konforu güzel, kafam yana doğru geniş, bundan önceki corsair hs65 baskı yapıyordu, bunda öyle bir durum yaşamıyorum. Malzeme kalitesi çok tatmin edici, bağlantı kopmaları olmuyor, yazılımı çöp sadece firmware güncellemeye yarar. Şarjı günde 5-6 saat kullanımda bir hafta rahat götürüyor.

İsteyen varsa beylikdüzü elden 5k bırakırım siyah kapalı kutu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,122
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri