jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 7,068
nzxt h9 flow var mütüş bir şey vallahi.kasamdan memnun değilim ama kaliteli kasa bulamıyorum. asus proart a602 var aklımda ama kasaya 13k bayılmak meh
nzxt h9 flow var mütüş bir şey vallahi.kasamdan memnun değilim ama kaliteli kasa bulamıyorum. asus proart a602 var aklımda ama kasaya 13k bayılmak meh
hocam peki imzadaki sistemi ne zaman kaça topladınız merak ettim. kasa zaten fena değil benimki FRGB geldi siz dua edin :d alırken fark etmedim ışık sönmüyokasamdan memnun değilim ama kaliteli kasa bulamıyorum. asus proart a602 var aklımda ama kasaya 13k bayılmak meh
stok bi amazonda gördüm o da 22knzxt h9 flow var mütüş bir şey vallahi.
bütçem 17k artsaydı 5070 ti vanguard alıyodum yetmedi of yaben başta bi bok yedim ventus 3x aldım. boşta bile fan açıyodu. hemen iade + 4k asus tuf çektim 9 taksit. pny kullanan bi arkadaşım var baya memnun o da. ama ben sıcaklığa takıntılıyım işlemci de ekran akrtı da 70 i görmeyecek şükür görmüyolar da
h5 flow vardı hiç memnun kalamdım. dışa çok ses veriyo. sessizlik için endorfy fluctus fan aldım kasadan çok verdim ama lian li üzdü.nzxt h9 flow var mütüş bir şey vallahi.
10k eder galiba o kasahocam peki imzadaki sistemi ne zaman kaça topladınız merak ettim. kasa zaten fena değil benimki FRGB geldi siz dua edin :d alırken fark etmedim ışık sönmüyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
stok bi amazonda gördüm o da 22k![]()
rtx 6000 serisi en erken 2028 de bekleniyobütçem 17k artsaydı 5070 ti vanguard alıyodum yetmedi of ya
6070 ti-6080 24-32 gb vram gelirse net geçerim
h5 flow ÇÖP , h6 flow , h9 ve h9 flow müthiş ama.h5 flow vardı hiç memnun kalamdım. dışa çok ses veriyo. sessizlik için endorfy fluctus fan aldım kasadan çok verdim ama lian li üzdü.
9070 xt nitro var kafam rahat yartx 6000 serisi en erken 2028 de bekleniyo
lian li fan yapamıyo mu acaba benim soğutucu da aynen öyleh5 flow vardı hiç memnun kalamdım. dışa çok ses veriyo. sessizlik için endorfy fluctus fan aldım kasadan çok verdim ama lian li üzdü.
kasayı kasım indrimlerinde 90 civarına topladım. monitörümü 14k ya aldım.hocam peki imzadaki sistemi ne zaman kaça topladınız merak ettim. kasa zaten fena değil benimki FRGB geldi siz dua edin :d alırken fark etmedim ışık sönmüyo
stok bi amazonda gördüm o da 22k![]()
valla hocam baya ucuza almışsınız 9 ay kasa baktım en son 100kya bunu bi tarafımı yırtarak denk getirdim. 1 gün sonra da gaming gecesinde 5k indi işte ne beklersinkasayı kasım indrimlerinde 90 civarına topladım. monitörümü 14k ya aldım.
kasa sacı baya inceydi bilemiyorum msi mag pano 100r pz vardı beyazını dün sattım siyahını alırım belki fan sesini çok dışa vermeyecek bi kasa lazım. nzxt lian li gibi markalara bulaşasım yok dahah5 flow ÇÖP , h6 flow , h9 ve h9 flow müthiş ama.
ssd ler vardı ram in tekini 1800 e almıştım işlemciyi takasla 11k ya getirdim ondan baya uyguna geldi. ekranb kartı çok tuttu ama ona da yapacak bişe yokvalla hocam baya ucuza almışsınız 9 ay kasa baktım en son 100kya bunu bi tarafımı yırtarak denk getirdim. 1 gün sonra da gaming gecesinde 5k indi işte ne beklersin![]()
şu an o da ucuz 5070ti en ucuz 48kdan başlıyor zaten. yalnız anakartı falan da çok güzel seçmişsinizkasa sacı baya inceydi bilemiyorum msi mag pano 100r pz vardı beyazını dün sattım siyahını alırım belki fan sesini çok dışa vermeyecek bi kasa lazım. nzxt lian li gibi markalara bulaşasım yok daha
ssd ler vardı ram in tekini 1800 e almıştım işlemciyi takasla 11k ya getirdim ondan baya uyguna geldi. ekranb kartı çok tuttu ama ona da yapacak bişe yok