göknet miBi site vardı böyle yeşil temalı bişey diğerleri gibi sadece Max hızı göstermek yerine bütün ayrıntılarıyla hat değerlerini gösteriyordu adı neydi o sitenin
İsmi anımsatıyor ama sitesinde altyapı sorgulama göremedimgöknet mi
Eyvallah hocam buda ona benziyor galiba şimdi baktımda birde santral hğzmeti yok boş port yok herşeye yok diyor. Böglede fibere geçiş çalışması varmış bunun için VDSL portlar kapatılıyor olabilir mi normalde geçen haftaya kadar evde VDSL türknet 100mps internet vardı kapatma aşamasında şuan ancak yeni açmak istediğimizde boş port sıkıntısı yaşıyoruz fiber çektirmek için başvuru yaptım o da artık olur mu bilmiyorumAltyapı Sorgulama | Gigaspeed Fiber İnternet | Sınırsız Kotasız Taahhütsüz İnternet
Gigaspeed ile kaliteli ve uygun fiyatlı ev/ofis internet aboneliğiniz başlatın. Fiber internet deneyimini Giga seviyelerde yaşayın.gigaspeed.com.tr
buraya bi bak
fiber ile vdsl aynı portları paylaşmaz ikiside ayrı hizmetlerdirİsmi anımsatıyor ama sitesinde altyapı sorgulama göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah hocam buda ona benziyor galiba şimdi baktımda birde santral hğzmeti yok boş port yok herşeye yok diyor. Böglede fibere geçiş çalışması varmış bunun için VDSL portlar kapatılıyor olabilir mi normalde geçen haftaya kadar evde VDSL türknet 100mps internet vardı kapatma aşamasında şuan ancak yeni açmak istediğimizde boş port sıkıntısı yaşıyoruz fiber çektirmek için başvuru yaptım o da artık olur mu bilmiyorum
Ben aynı demedim ki hocam VDSL de port yok fiber içinde başvuru yaptım dedim. Ama VDSL de santralda yok diyor nasıl oluyor hala binada tüm daireler VDSL kullanıyorfiber ile vdsl aynı portları paylaşmaz ikiside ayrı hizmetlerdir
Güldürennet veya tpc.net olabilir mi?
https://forum.donanimarsivi.com/konu/altyapinizi-sorgulatan-linkler.1001971/