Çözüldü✓ İşlemcim çok mu ısınıyor?

mimiRxw

80+
Reaksiyon skoru
67
Ryzen 5 7600 işlemcim var şu an Apu olarak kullanıyorum mecburen thermalright assasin sprit V2 plus çift fanli kule tipi aldım macun da GD900-1 kullanıyorum yaz ayında değiliz boşta 45 derece şu an occt ful yüke soktum 2 dakika oldu 71 normal mi?

Ryzen 5 7600 işlemcim var şu an Apu olarak kullanıyorum mecburen thermalright assasin sprit V2 plus çift fanli kule tipi aldım macun da GD900-1 kullanıyorum yaz ayında değiliz boşta 45 derece şu an occt ful yüke soktum 2 dakika oldu 71 normal mi?
DAha ne olsun hocam normal.

DAha ne olsun hocam normal.
Hocam apuda kullandığım için yüksek olup harici ekran kartı taksam düşebilir mi? Çünkü işlemcinin de ekran kartına yükleniyor diye düşünüyorum. Aıda64 te CPU diot 85 normal CPU 83 derece görüyor yüksek gibi geldi

Hocam apuda kullandığım için yüksek olup harici ekran kartı taksam düşebilir mi? Çünkü işlemcinin de ekran kartına yükleniyor diye düşünüyorum. Aıda64 te CPU diot 85 normal CPU 83 derece görüyor yüksek gibi geldi
Belki, çok fark olacağını sanmıyorum.
Macun tazeleme ve kule tipi spğutucu alabilirsiniz. Dilerseniz bütçenizi belirtin.

Gayet normal

Hocam buz gibimi calısacak normal gayet

71 derece hocam 10 numara

aıda64 extreme teste soktum onda da 80e çıktı direkt apu olarak kullanıyorum onun etkiis olur mu? harici ekran kartım yok çünkü
fazla olmaz diye düşünüyorum

Sıcaklıklar normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,736
Üyeler
188,650
Son üye
1uc4s
Geri