Steam'den Epic Games'e geçiş

Öyle yapacam gibi duruyor ama steamdaki düzeni bozmak çok sıkıntı olacak benim için 😬
Steam dışı oyunları illa steamde görmek istiyosan kütüphaneye ekleyebilirsin.

Hikayeli oyunları satın almak istemenizin sebebi koleksiyon olarak tutmak falan mı? Torrent indirmek daha mantıklı değil mi konudan bağımsız soruyorum ama? Lütfen emek var hakkını verelim torrent indirmeyelim falan demeyin rica ediyorum :D

Neresi ucuzsa oradan alın fanatikleşmek gibi bir geri zek*lılık yapmayın. Milletin dilinde "steam hesabım değerleniyor kanka" gibi apt*l bir cümle dolanıyor, ne anlama geliyorsa :D

Steam dışı oyunları illa steamde görmek istiyosan kütüphaneye ekleyebilirsin.
Anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikayeli oyunları satın almak istemenizin sebebi koleksiyon olarak tutmak falan mı? Torrent indirmek daha mantıklı değil mi konudan bağımsız soruyorum ama? Lütfen emek var hakkını verelim torrent indirmeyelim falan demeyin rica ediyorum :D
Eskiden full torrent indiriyordumda şimdi neden bilmiyorum ama torrente fazla bulaşmak istemiyorum 😁

Neresi ucuzsa oradan alın fanatikleşmek gibi bir geri zek*lılık yapmayın. Milletin dilinde "steam hesabım değerleniyor kanka" gibi apt*l bir cümle dolanıyor, ne anlama geliyorsa :D
Benimki fanatiklikten ziyade daha kaliteli bir ortam ve başarımlar gibi ek aktivite ve saat bilgisi daha uzun oynamamı sağlayacak şeyler örnek olarak far cry 6 epic'ten alıp oynarsam ortalama hikaye ile oynarım 35-40 saat civarı oynadım steam üzerinden hikaye + başarımları fulleme + saat bilgimi göstsrdiği için açık dünyasındaki şeyleri yapa yapa 100-130 saat civarı oynadım. Ama tabi bir yerden sonra steam'den bu saçma s*lak sebeplerden ala ala kütüphanem doldu ve şimdi epic'emi geçsem steamdenmi devam etsem bilemedim

Genelde aradaki fiyat farkı AAA oyunlarda açılıyor mesela tlou2 şuan steamde ve epicte indirimde ama epicte 20 dolara geliyor steamde 40 dolar. En iyisi steami bir yerden devam ettirip örnek olarak az fiyat farkı olan kart düşen ve başarımlı oyunları steamden almaya devam edip epictende çok daha ucuz AAA oyunlar alınabilir. Epic gamesin arayüz değişip yenilemeler yapacağınıda biliyoruz bu sebepten epic kütüphanesi dizmekte mantıklı.

Sonuçta video oyunu dönüp baktığında alt tarafı oyundan ibaret kalıyor. Tüketirsin bitirirsin salarsın. Ha illaki steam olsun istiyorsan paraya kıyacaksın artık.

Hocam belli ki var, allah daha da çok verir umarım. Ama uzun zamandır Sıcak Fırsatlar konularında gördüğüm kadarıyla korkunç derecede saçma bir para harcama alışkanlığınız var.
Hayatın çıkışları olduğu gibi inişleri de var, bir gün zor duruma düşerseniz bu günlere lanet edersiniz.
Herhangi bir oyunu bir platformdan almışken diğerinde de satın almak gerçekten hiç mantıklı değil.
Steamda kendime ait 40 civarı hesabım var tamamiyle hesap karmaşası var bir zamanlar hile kullanıyordum CS2 de karşıma hile denk gelirse bende açıyordum sıkıldığım için haliyle ban yediğim zamanlar oluyordu hesabı feda edip diğerine geçiyordum o zamandan kalma alışkanlık oldu bende. Ekipman konusunda ise sürekli alım yapıyorum ihtiyacım olmasada kendi çapımda test ediyorum 🤣 inceleme vs paylaşımıyorum çok zahmetli geliyor bana . Sistem konusunda da durum benzer sıkılırsam yeni şeyler denemek için yeni sistem topladığım oluyor. Bu aralar toplamiyorum çünkü malum M2 ssd-ram fiyatları arşa ulaşıyor.

Steam+epic hesaplarım var steamda yada epicte ne alırsam 2 platform üzerinden alıp yedekliyorum epicte yoksa steamdan steamda yoksa epicten alıyorum 2 sinde varsa 2 sindede oyunun aynısını alıyorum
Hocam niye iki platformdan da aynı oyunu alıyorsunuz yedekliyorsunuz ki merak ettiğimden dolayı soruyorum

Hocam niye iki platformdan da aynı oyunu alıyorsunuz yedekliyorsunuz ki merak ettiğimden dolayı soruyorum
Alışkanlık steamı kullanmayı bırakırsam yada epic gamesi yada Steam erişime kapanırsa yada tam tersi epic varsayimsal konuşuyorum tabii kesintisiz oyuna devam edebilmek isterim

Alışkanlık steamı kullanmayı bırakırsam yada epic gamesi yada Steam erişime kapanırsa yada tam tersi epic varsayimsal konuşuyorum tabii kesintisiz oyuna devam edebilmek isterim
Anladım sağolun güzel düşünce ama ben uğraşamam şahsen 2 platformuda kullanıyorum ama 😂😂

Anladım sağolun güzel düşünce ama ben uğraşamam şahsen 2 platformuda kullanıyorum ama 😂😂
Oyun hesaplarım da fazla mesela valorant 7 hesap LoL 4-5 hesap sıkıldıkça diğer hesaplara geçiyorum

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: HKNG
Harcayıp koymayacaksa alıyorum da bir oyun için de cebimi yakacak duruma da düşmem şahsen.Korsan bizim ülkede zorunluluk gibi bişey artık. Alma amacı da tamamen alışkanlık olduğundan

Anlamadım

Eskiden full torrent indiriyordumda şimdi neden bilmiyorum ama torrente fazla bulaşmak istemiyorum 😁

Benimki fanatiklikten ziyade daha kaliteli bir ortam ve başarımlar gibi ek aktivite ve saat bilgisi daha uzun oynamamı sağlayacak şeyler örnek olarak far cry 6 epic'ten alıp oynarsam ortalama hikaye ile oynarım 35-40 saat civarı oynadım steam üzerinden hikaye + başarımları fulleme + saat bilgimi göstsrdiği için açık dünyasındaki şeyleri yapa yapa 100-130 saat civarı oynadım. Ama tabi bir yerden sonra steam'den bu saçma s*lak sebeplerden ala ala kütüphanem doldu ve şimdi epic'emi geçsem steamdenmi devam etsem bilemedim
Bir oyunun başarımı için çabalamak gerçekten çok mantıksız. Dışarıda deneyimleyeceğiniz tonla oyun varken, 30 saatte keyfine varacağınız bir oyunda mideniz bulanana kadar başarım kasmak size ne kazandıracak? Kaldı ki zaman değerli ve hepimiz için aynı akmıyor.

Geri