xFxem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 729
öylede 20dk icinde tüm ramlerin stokları bitmis mantıklı degilDehşet bi ucuzluk yoktu ki hocam. Ben hiç sanmam iptal olucağını.
öylede 20dk icinde tüm ramlerin stokları bitmis mantıklı degilDehşet bi ucuzluk yoktu ki hocam. Ben hiç sanmam iptal olucağını.
Az stok vardıröylede 20dk icinde tüm ramlerin stokları bitmis mantıklı degil
Fark etmez ya intel geçersin dkdndndmevcut piyasayı düşününce bedava ama expo yok sanırım
Expo veya xmp olmasının önemi yok ki her türlü çalışır sadece hazır timing olmaz expo içinFark etmez ya intel geçersin dkdndnd
Hepimizin eline vermeseler bariAlıntıyı görüntüle
Bir senede sektörün babaları kadar üretim kapasitesi yaptılar 2027 de naparlar siz düşünün.
Alakası yok, Samsung-Hynix-Micron'un wafer kapasitesi 900k-1.2m arası. Ki bu waferlardaki verimlilik de çok oynuyor. Çin'deki analistlerin ve habercilerin paylaşımlarına göre CXMT'nin DDR5'deki verimlilik seviyesi %12-%15 civarında. Sırf piyasada yer edinmek için devlet desteğiyle birlikte yok pahasına satış yapıyorlar. Bu arada diğer üçlünün verimlilik seviyesi %90ların üzerinde. Bir detay daha, CXMT hala hbm araştırmalarını sürdürüyor, daha üretimine başlayamadılar. Kısa sürede yakalamaları sevindirici fakat söylediğin şey yanlış bir beyan.Alıntıyı görüntüle
Bir senede sektörün babaları kadar üretim kapasitesi yaptılar 2027 de naparlar siz düşünün.
Dünyada çinle yarışabilecek hiç bir ülke yok ram dediğin üretim zorluğu var cpu gpu gibi ileri teknik değil bunlar sadece zorlu üretim süreci. Çinliler süreçte fabrikanın yanında geçen adamın göz rengini bile bulup almıştır.Alakası yok, Samsung-Hynix-Micron'un wafer kapasitesi 900k-1.2m arası. Ki bu waferlardaki verimlilik de çok oynuyor. Çin'deki analistlerin ve habercilerin paylaşımlarına göre CXMT'nin DDR5'deki verimlilik seviyesi %12-%15 civarında. Sırf piyasada yer edinmek için devlet desteğiyle birlikte yok pahasına satış yapıyorlar. Bu arada diğer üçlünün verimlilik seviyesi %90ların üzerinde. Bir detay daha, CXMT hala hbm araştırmalarını sürdürüyor, daha üretimine başlayamadılar. Kısa sürede yakalamaları sevindirici fakat söylediğin şey yanlış bir beyan.
yıllarını ram üretimine vermiş samsung micron skhyix bugün dese ki biz yeni fabrika kuracaz ram üretimi için, o tecrübeye bilgiye argeye rağmen 1.5 2 yıl sürüyor banttan ürün indirmeleri. Çinlilerin kısa vadede böyle bir şey yapmaları mümkün değil.Çinli üreticiler ve başka oluşumlar son kullanıcı için ucuza RAM üretecek deniyordu. Bi kaç aya bu fiyatlar balon kalabilir veya bilmiyorum.