Kablo ile bağlantı sağlayıp giriş yapabilirsin. Market ve envanter harici mobil veri kullanmalık bir durum yok.masaüstü pc, mobil veri bağlanıyormu ki
bende yok.TT altyapısıyla kullanılanlarda son 3 gündür sorun var mobil veri ile denersen girebilirsin.
İyi hadi uza.bende yok.
bende de tt var sorun yok her işlev çalışıyor.Ondan değil hocam.
Biliyormusun bazı ürünler hasarlı geliyor. ama bu demek olmuyorki tüm ürünler hasarlı. Sende olmaması beni yalancı yapmaz. benim gibi hata yaşayanlar var, uzatma artıkbende de tt var sorun yok her işlev çalışıyor.
sorununuz var diye gerginsiniz anlıyorum. size ben yalancısınız mı dedim? böyle bir ima mı var? ben steam miyim kendi yaşadığım şeyi yazıyorum yok yok sende sorun yaşıyorsun dermişcesine tepki veriyorsunuzBiliyormusun bazı ürünler hasarlı geliyor. ama bu demek olmuyorki tüm ürünler hasarlı. Sende olmaması beni yalancı yapmaz. benim gibi hata yaşayanlar var, uzatma artık
gergin değilim acelem yok steam desteğede yazdım fakat sorun sizde yoksa ve bu konuda ''bilgi'' yoksa susmak en iyisidir değil mi hocamsorununuz var diye gerginsiniz anlıyorum. size ben yalancısınız mı dedim? böyle bir ima mı var? ben steam miyim kendi yaşadığım şeyi yazıyorum yok yok sende sorun yaşıyorsun dermişcesine tepki veriyorsunuznapayım özür dilerim pazara girebildiğim için kanka.
ben size bilgi veriyorum demedim? aynı altyapıdayız ve kendi deneyimimi aktarıyorum.gergin değilim acelem yok steam desteğede yazdım fakat sorun sizde yoksa ve bu konuda ''bilgi'' yoksa susmak en iyisidir değil mi hocam