Sahibinden satın alınan ilan iptal edilse yarına para iade gelir mi?

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Ekran kartı satın almıştım pg ile, satıcı kargoyu haftasonu vercem diyince bende iptal etmeyi düşünüyorum para yarına gelir mi? Banka kartı Enpara.

2-3 gün aralığında sürüyor hocam, sağolsun aldığım ürünleri iptal eden satıcı sayısı çok olunca bilirkişisi oldum artık para iadesi sürecinin.

2-3 gün aralığında sürüyor hocam, sağolsun aldığım ürünleri iptal eden satıcı sayısı çok olunca bilirkişisi oldum artık para iadesi sürecinin.
Yav yeminle kafayı yicem adam pazartesi kargoya verecem dedi şimdide cuma günü vercem diyor, 5600 işlemci geldi ama test edecek ekran kartı yok işin kötüsü deneme süresi bitiyor 🙁

benim bildiğim satıcı dışında alıcı iptal edemiyor müşteri hizmetlerini bile arasan satıcının iptal etmesi gerektiğini söylüyorlar.

benim bildiğim satıcı dışında alıcı iptal edemiyor müşteri hizmetlerini bile arasan satıcının iptal etmesi gerektiğini söylüyorlar.
İstesem satıcıya söyler iptal ettiririm o konuda bi sıkıntım yok neyse bakayım iptal edeyimde erkenden para iadesi yapılmasını dileyim bari :/

Geri