Hocam yukarıda da cevap verdim bu sorunuza fakat alırken DSG'yi iyi kontrol ettirin.Polo 1.2 tsi nasıl motoru
Hocam yukarıda da cevap verdim bu sorunuza fakat alırken DSG'yi iyi kontrol ettirin.Polo 1.2 tsi nasıl motoru
Tabii tercih edilebilir eğer ucuzsa çünkü golfün piyasası çok arttı şu an hak etmediği fiyatlar isteniliyor.1.2 tsi golf buldum alınır mı loka boya var sadece
3 silindir araba alınmazPolo 1.2 tsi nasıl motoru
Çok acil ihtiyaç yoksa 1.5 civarlarina 1.6 higline 2019 golfler var cam tavan vs dolu araclar örnek ilanlar1.2 tsi golf buldum alınır mı loka boya var sadece
3 silindir değiller 4 silindire sahip bir motor.3 silindir araba alınmaz
Bu araçlar feleğin çemberinden geçmiş artık dizel araba km yüksek alınmazÇok acil ihtiyaç yoksa 1.5 civarlarina 1.6 higline 2019 golfler var cam tavan vs dolu araclar örnek ilanlar
(Fikrim bu paralar etmez ama hemen hemen her araç şuanki fiyatını haketmiyor gibi böyle düşünürsek araç alamayız zaten)
Hocam Allah aşkına aynı paraya aynı ayarda superb alınıyor. Şu parayı bu arabalara vermek ne kadar mantıklı sence?Çok acil ihtiyaç yoksa 1.5 civarlarina 1.6 higline 2019 golfler var cam tavan vs dolu araclar örnek ilanlar
(Fikrim bu paralar etmez ama hemen hemen her araç şuanki fiyatını haketmiyor gibi böyle düşünürsek araç alamayız zaten)
Tsiler evet 4 tdi ya gitti aklım3 silindir değiller 4 silindire sahip bir motor.
Tamamen mantıksız genç işi dediğim gibi ya 1.6 polo alıcak cam tavan fb7 rocco başka bakılmazHocam Allah aşkına aynı paraya aynı ayarda superb alınıyor. Şu parayı bu arabalara vermek ne kadar mantıklı sence?
Dizel diye alınmaz anlamına gelmezki son 5-6 senedir dizel araca biniyorum sorun yaşamadım kullanıcıya bağlı her arac arıza verir iyi bakılmassa üstelik 200k km idi eski aracimBu araçlar feleğin çemberinden geçmiş artık dizel araba km yüksek alınmaz
Hayatta rocco önermem asıl roccolar feleğin çemberinden geçmiş oluyor.Tamamen mantıksız genç işi dediğim gibi ya 1.6 polo alıcak cam tavan fb7 rocco başka bakılmaz
Alınır dizeli ama kmler yüksek artık satma zamanı geldiği zaman ilanda bekliyorDizel diye alınmaz anlamına gelmezki son 5-6 senedir dizel araca biniyorum sorun yaşamadım kullanıcıya bağlı her arac arıza verir iyi bakılmassa üstelik 200k km idi eski aracim
Superb varsa oda olurHocam Allah aşkına aynı paraya aynı ayarda superb alınıyor. Şu parayı bu arabalara vermek ne kadar mantıklı sence?