Katılıyorum düzgün bakılmışsa dizellerde de sıkıntı olmaz.Dizel diye alınmaz anlamına gelmezki son 5-6 senedir dizel araca biniyorum sorun yaşamadım kullanıcıya bağlı her arac arıza verir iyi bakılmassa üstelik 200k km idi eski aracim
Katılıyorum düzgün bakılmışsa dizellerde de sıkıntı olmaz.Dizel diye alınmaz anlamına gelmezki son 5-6 senedir dizel araca biniyorum sorun yaşamadım kullanıcıya bağlı her arac arıza verir iyi bakılmassa üstelik 200k km idi eski aracim
1.4 tsi benzin candır hepsi kötü diye bir şey yok arkadaşımda vardı bal dök yala sorunsuz bindiHayatta rocco önermem asıl roccolar feleğin çemberinden geçmiş oluyor.
Bizde 1.4 tdi ı vardı araba yakmıyor 100.000kmye gelmeden sattık bir sıkıntı yaşamadık fakat 1.2 tsi daha çok öneriliyor , tipi hoşuna giderse 1.4 tsi veya 1.6 tdi jetta çok daha mantıklı olur araba temizse tek masrafı kavramanın değişimi olur harici her açıdan tatmin ederPolo 1.2 tsi nasıl motoru
Tabii ki hepsi kötü diye bir şey yoktur fakat %90'ı sıkıntılıysa gerek yok. Bu problemlerde kullanıcıdan kaynaklı tabii1.4 tsi benzin candır hepsi kötü diye bir şey yok arkadaşımda vardı bal dök yala sorunsuz bindi
Yani genelde kullanan kesim belli 27 ye kadar stage 1 yazılım egzoz sürekli sıkıştırmaTabii ki hepsi kötü diye bir şey yoktur fakat %90'ı sıkıntılıysa gerek yok. Bu problemlerde kullanıcıdan kaynaklı tabii
Fiyatı yüksek benim bütçe 1.2 milyon civarındaÇok acil ihtiyaç yoksa 1.5 civarlarina 1.6 higline 2019 golfler var cam tavan vs dolu araclar örnek ilanlar
(Fikrim bu paralar etmez ama hemen hemen her araç şuanki fiyatını haketmiyor gibi böyle düşünürsek araç alamayız zaten)
Manuel buldum alınr mı 1.4tsiKatılıyorum düzgün bakılmışsa dizellerde de sıkıntı olmaz.
Manuel buldum uygun ve dönüşüm var 112 binde kmBizde 1.4 tdi ı vardı araba yakmıyor 100.000kmye gelmeden sattık bir sıkıntı yaşamadık fakat 1.2 tsi daha çok öneriliyor , tipi hoşuna giderse 1.4 tsi veya 1.6 tdi jetta çok daha mantıklı olur araba temizse tek masrafı kavramanın değişimi olur harici her açıdan tatmin eder
Öneririm 2013 te sıfır aldık bu yıla kadar sorunsuz bindik , manuelinde zaten hiç sıkıntı yok , hangi yıl ve hangi paketManuel buldum uygun ve dönüşüm var 112 binde km
Bu paraya golf7 alanın aklından büyük şüphe duyarımÇok acil ihtiyaç yoksa 1.5 civarlarina 1.6 higline 2019 golfler var cam tavan vs dolu araclar örnek ilanlar
(Fikrim bu paralar etmez ama hemen hemen her araç şuanki fiyatını haketmiyor gibi böyle düşünürsek araç alamayız zaten)
Ne alsın ?Bu paraya golf7 alanın aklından büyük şüphe duyarım