BU SATICIDAN HERHANGİ BİR ŞEY ALMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM

Adam "Bilal"e anlatır gibi o kadar açıklama yazmış, hala son fiyat ne olur diye yazmışsın, sende de tuhaflık yok değil hani. kafanıza uymuyorsa uzak durun abi bu tarz satıcılardan.
anlamadığın bir şey var hocam hadi ben tuhaf olayım 250 ninde lafının yapmicam kalkıp bursadan gidip alcam malı şahsen çok üzüldüm bunların esnaf olmaması lazım kısa ve net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dünyada 10 adet falan yoksa hocam bu klavyeden kafanıza takmaya değmez. dünya klavye dolu
biliyorum hocam olay klavyede değil ev-beyaz eşya- ev eşyası satıyor ve dükkanı varmış buldumda şimdi bir gram insanlık yok içinde bence veya nasibini alamamış

dediğin şeyler ürün sahibinin insafına bağlı, sen adamdan indirim alamadın diye kötülüyorsun. adam renkli renkli yazmış açıklamaya senin sorunun cevabını.
indirim alamadım diye kötülemiyorum :D

ben tam anlamadım kargo var mı yok mu? sanırım kargo için mesaj atacağım
atın hocam varsa alalım :ROFLMAO:

benim tam içime sinmedi ben yine de bi sorayım
bak benimde içime sinmedi acaba evi düz 5 yaparmı

KARGO VAR PAZARLIK VAR

kargo yok'da üç ünlem var, pazarlık yok'da bi tane var. demek ki biraz uğraşırsak pazarlığa müsait
kral vallahi bu çıkarımı yaptın ya
1770835585046.webp

Değişik bir konu. Sen satıcının yazdıklarını dikkate alma ama gel buraya büyük harflerle tavsiye ver ve dikkate alınmayı um.

Dostum ben adamı tanımam etmem, iyi esnaf mıdır değil midir bilmiyorum, senin attığın linke tıklayarak ilanı gördüm, şahsen ben bu tarz ilanları görünce tebessüm edip uzak duruyorum. Ticarette alıcı olarak kozlar senin elinde, para senin paran, tercih-irade senin, kafana uymuyorsa kestir at, farklı satıcıları değerlendir, buraya konu açmak, işte bu satıcıdan alış veriş yapmayın demek hoş olmuyor.

Her ürünün veya satıcının bir müşterisi vardır.

Kesin Fenerbahçeli bu adam diyim size.
1770836263548.webp

Değişik bir konu. Sen satıcının yazdıklarını dikkate alma ama gel buraya büyük harflerle tavsiye ver ve dikkate alınmayı um.
satıcı biraz insan olaymış kusura bakmayın da madem pazarlık yapmayacak kargoya versin madem kargoya vermeyecek pazarlık yapsın adam o kadar yol gelicek senin ürününe bakicak biraz ya biraz pazarlık sünnet ya 😢

Kargo var mı

Geri