Kaliteli ATX kasa önerisi?

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Fiyatını hak eden dandik malzeme olmayan ATX akvaryum kasa arıyorum. 7 ARGB fan takacağım fanlı/fansız fark etmez eğer fansız ise fan önerisi de yapabilirsiniz (reverse fan modeli olması şart). Yukarıya da 360mm sıvı soğutma takacağım toplam 10fan olacak yani.

Normalde bunu seçmiştim ama sırf ASUS diye pahalı olduğunu düşünüyorum.
Bütçe hafif aşılabilir.

Fiyatını hak eden dandik malzeme olmayan ATX akvaryum kasa arıyorum. 7 ARGB fan takacağım fanlı/fansız fark etmez eğer fansız ise fan önerisi de yapabilirsiniz (reverse fan modeli olması şart). Yukarıya da 360mm sıvı soğutma takacağım toplam 10fan olacak yani.

Bütçe hafif aşılabilir.
lianli vector v100r kullanıyorum incehesaptan 3500e aldım 2 3 hafta önce bakabilirsin çok güzel kasa hava akışı olsun görüntü olsun

lianli vector v100r kullanıyorum incehesaptan 3500e aldım 2 3 hafta önce bakabilirsin çok güzel kasa hava akışı olsun görüntü olsun
Güzel kasa ama psu bolmesinin yan tarafı çirkin olmuş. Fan takılmıyor oraya

Bütçe hafif aşılabilir.
fiyatı uygun 7 bine almaktansa bunu alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,432
Üyeler
188,755
Son üye
Berk Can Koral
Geri