🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A11 128 GB Tablet - 4892 TL

Honor pad X9 kullanıyordum, kablolu kablosuz fark etmiyor klavye bağladığımda klavyenin tüm tuşları normal bir şekilde çalışıyordu fakat geforcenow dan yada başka bir yerden oyun oynamaya kalktığımda wasd tuşları çalışmıyordu alt tuşuna basınca wasd tuşları işlev görüyordu. sorun klavyede değil 3 farklı klavye denedim hepsinde aynı sorunla karşılaştım. Ekranı falan iyi oyun performansıda iyiydi (bendeki 8gb versiyonuydu) ama klavye mouse bağlayıp oyun oynama işi x9da zor gibi. (Sorun büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun benim sorunu yaşamamın üzerinden 7-8 ay geçti şimdi belki yazılım güncellemesi ile düzeltmişlerdir bir bilgim yok.)
GFN üzerinden deneme yaptın mı hocam klavye mouse

A9 varsa upgrade edilecek bi tablet değil çünkü işlemcisi dahil çok şey birebir aynı. Bunun ekran 90Hz ve biraz kamera geliştirmesi var o kadar.

İhtiyacı olan bir kardeşime hediye etmiştim. 3-4 ay tablet aradım yine buna yöneldim. Biliyorum pek fark yok ama bu fiyata anca bu 😊

Direk hdmi ile aktarılıyormu bilgim yok denemedim. Ama smart tv yada mi box a sahip bir monitör ise ekran paylaşım uygulamaları ile olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
Samsung G65B 2k 240 hz monitör e kullanayım diyorum

4 GB ram var arkadaşlar almayın aldırmayın şu aleti.
Muhtemelen yanlış yazmışlar, 4/128 sürümü yok. 4/64 veya 8/128 sürümleri var.

1770893969767.webp

Samsung G65B 2k 240 hz monitör e kullanayım diyorum
Ürünün açıklamasında monitöre bağlanıp bağlanmayacağı hakında bir açıklama bulamadım ama yabancı bir forumda birisi böyle yazmış “The Honor Pad X9 doesn't support TV out so it wouldn't be possible to connect it to a monitor via a cable.” kısaca honor pad x9un kablo ile monitör/tv ye görüntü aktarımını desteklemediğini söylüyor. Hem dışarda kullanayım diyorsun hemde 27. İnch monitöre bağlıyayım herhalde. Dışarda klavye mouse ile oyun için önce bu tablete sahip bir arakadaşın varsa güncelleme ile sorunun giderilip giderilmediğine bak eğerki giderilmediyse başka tablet bakmanı öneririm. Monitöre bağlama işi ne için eğerki evdeyseniz bilgisayarınızda yanınızdadır diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,012
Üyeler
188,866
Son üye
Jounesturcs
Geri