drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,722
5070ti vermeleri yok muben 70 serisi gönderdim 70 serisi isterim de
5070ti vermeleri yok muben 70 serisi gönderdim 70 serisi isterim de
olması gereken5070ti vermeleri yok mu![]()
2027 yi bekleyip 6070ti isterim5070ti vermeleri yok mu![]()
Hep müşteri mi düdüklenecek azicikta onlar duduklensin ki bu hiçbir şey olması gereken oolması gereken![]()
16gb 5060ti ise kabul edebilirsin aslında sana çok rahat 5070 verebilecek güçleri var firmanın. Maddi olarak küçük firma olsa anlardım ama değiller bütçeleri gayet iyi bas icrayı günümüz şartlarına göre kart parası versinler. 5070 teklifi gelirse kabul derim.Yaklaşık 6 ay önce zotac 3070 ti adlı ekran kartımı bakım için servise yolladım , 1 ay sonra kartın arızalı olduğu gerekçesiyle talebim olmadan para iadesi sağlanacağı söylendi , firma ile iletişime geçtiğimde muadil ürün sunulmayacağı söylendi ve sadece para iadesi yapılabileceği söylendi ve bende durumu kabul etmedim ve tüketici hakem heyetine başvurdum . 5 ay sonra sonuçlanmasının ardından thh kararıyla kartın misli ile değişimi yapılması gerektiği söylendi ve firmayla görüştüğünde 5060ti teklifinde bulunuldu , 3 haftalık beni oyalamalarının ardından kabul etmeme rağmen tarafıma dönüş yapılıp kutusu hasarlı ürün vermeyi teklif ettiler ve harici bir ürün teklifinde bulunulmayacağı söylendi , ilk sorum direkt ilamlı icra takibi mi başlatmalıyım , 2. Sorum 3070ti ekran kartının misli 5060ti mıdır yoksa 70 serisi midir , yorumlarınızı bekliyorum
malesef türkiye de msrp bakmıyorlar türkiye koşullarındaki fiyatlar üzerinden yürüyorlar gerçek enflasyon ile devletin gözündeki enflasyon da farklı olduğu için tüketici gene mağdur oluyor. yani yurtdışı kaynaklı bilgilerin iç piyasadaki değerlendirilmesinden sonra bir önemi kalmıyor.Soruyu sorduğun ortamı görüyorsun hocam vatan bilgisayara atıyorlar olayıöncelikle burda vatan bilgisayarın yukardan aşağıdan bir ilgisi yok zotac distribütörü kimse o ne diyorsa onu yaparlar, 5060 ti 16 fena bir teklif değil ama en kötü şartlarda 5070 teklif etmeleri lazımdı diye düşünüyorum çok uzayacak muhtemelen hemde 3070 ti msrp 599 dolarla satışa çıktığı için denk sayacaklardır ister istemez diye düşünüyorum ilamlı icra tek çözüm gibi duruyor
Edit: 8 GB olduğunu sonra ki mesajlarda gördüm teklif misli değil en kötü 5060 ti 16 vermeleri gerekiyor
Soruyu sorduğun ortamı görüyorsun hocam vatan bilgisayara atıyorlar olayıöncelikle burda vatan bilgisayarın yukardan aşağıdan bir ilgisi yok zotac distribütörü kimse o ne diyorsa onu yaparlar, 5060 ti 16 fena bir teklif değil ama en kötü şartlarda 5070 teklif etmeleri lazımdı diye düşünüyorum çok uzayacak muhtemelen hemde 3070 ti msrp 599 dolarla satışa çıktığı için denk sayacaklardır ister istemez diye düşünüyorum ilamlı icra tek çözüm gibi duruyor
Edit: 8 GB olduğunu sonra ki mesajlarda gördüm teklif misli değil en kötü 5060 ti 16 vermeleri gerekiyor
Ben de aynı şekilde düşünüyorum vatanla zotacın iletişimi beni ilgilendirmiyor , zotac arkasında durmuyosa vatanın durması lazım , sorumluluk vatanda , bende thhye vatanı verdim zatenMuadil değişim kararı çıkmış ürüne karşılık çatlak patlak ürün sunarsan gayet de ilgin var. Önceki mesajımda da söyledim, Vatan Bilgisayar ile bu süreçlere bir kere gir, Vatan'a en çok lafı sen söylersin
Öyle karaktersiz bir firma ki, ürün tamir edilecek diye tamir ücreti alıp sonra da "ürün fabrika çıkışı hatalıymış, paranızı iade edeceğiz" deyip ürün fiyatını iade ettiler fakat benim ödediğim tamir ücretinin üstüne kondular. 60 gün bu karaktersizlerle uğraştığım için 1300TL'yi de haram edip geçtim çok mühim değil.
Ürünü vatanbilgisayar satıyor, kar marjını vatanbilgisayar alıyorsa bu tarz süreçlerde de mesuliyeti vatanbilgisayar üstlenir. Bunun distribütörüyle, servisiyle alakası yok.
zaten başvurduğumda 70 serisi kart olarak misli 4070 super vardı , karar da bu yönde çıktı fakat sonuçlanana kadar 4070superin satışı kaldırıldı2027 yi bekleyip 6070ti isterim
4070 super = 5070 zaten 5070 versinlerzaten başvurduğumda 70 serisi kart olarak misli 4070 super vardı , karar da bu yönde çıktı fakat sonuçlanana kadar 4070superin satışı kaldırıldı![]()
8 gb olmaz üste para versinler5060ti 8gb teklifinde bile kutusu hasarlı ürün vermeyi teklif ettiler , hiç uğraşmadan kabul edip geçme gibi bi durum yok şu an
Kartım sorunsuz çalışıyodu sadece bakım için yolladım ürün arızalı diye bana sorulmadan para iadesi başlatılmış , tabi kabul etmedim ve süreç thh derken 5 - 6 aydır sürüyor
artık zaten bir sonuca bağlanmadı , kutusu hasarlı 5060ti 8gb hariç bir teklifinin olmadığı söylendi firmanın8 gb olmaz üste para versinler