asus prime giriş model alınmaz6 ay kullanılmış Asus prime 9070 xt alınır mı?
o fiyat gayet iyi al geç6 ay kullanılmış Asus prime 9070 xt alınır mı?
satıcı dolandırıcı 34 e34K ya Pulse var niye 2. el bakıyosun
35' e alırız. Pulse zaten üst seviye bir model Nitroya da yakın TUF' a da. Power limit biraz daha düşük o kadarsatıcı dolandırıcı 34 e
35e 6 taksit sıfır bi de35' e alırız
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sen öyle diyince benim bile bi an çekesim geldi de Roblox' a fazla gelir heralde35e 6 taksit sıfır bi de
35e pahalı bu arada 40kya nitro var 6 taksit şu an :dSen öyle diyince benim bile bi an çekesim geldi de Roblox' a fazla gelir heralde
rx7800xt ile project bilmemney araba oyununda +100 fps alabiliyorum B)Sen öyle diyince benim bile bi an çekesim geldi de Roblox' a fazla gelir heralde
Çok değil kısa süre önce tepe modeller 35 ti zaten...35e pahalı bu arada 40kya nitro var 6 taksit şu an :d
tepe modeller hiç oynamıyor nedense alt modeller 29-30-32-35 diye gidiyo
2. el 9070xt alacaksanız max 27k verilmeli.6 ay kullanılmış Asus prime 9070 xt alınır mı?
Bu olur35' e alırız. Pulse zaten üst seviye bir model Nitroya da yakın TUF' a da. Power limit biraz daha düşük o kadar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PULSE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING 16GB DUAL HDMI/DUAL DP GPU Ekran Kartı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr