Enpara Neden Banka hesabı açma başvurumu reddediyor?

fox1

80+
Reaksiyon skoru
63
Merhabalar bu hafta yeni 18ime girdim genelde hep enpara'yı öneriyorlar forumdaki dostlarımız ona dayanarak enpara hesabı açmaya karar verdim
Fakat nedensizce reddediyor nedeninide anlamış değilim aydınlatırsanız sevinirim
Reddedilme nedenide söylenmiyor can sıkıcı oluyor
Saygılar sevgiler

Çağrı merkezini arayıp bilgi alabilirsin. Daha net yardımcı olurlar.

En iyisi iş bu arada

Fırsatlar açısından en iyisi garanti bence. Sonra İş bankası gelir. Belki şaşırırsınız ama Deniz Bankın fırsatları da hiç fena değil.

Fırsatlar açısından en iyisi garanti bence. Sonra İş bankası gelir. Belki şaşırırsınız ama Deniz Bankın fırsatları da hiç fena değil.
enpara çok istiyordum ama diyorlar banka hesabınız olmadığından ıvır zıvır vs moralim bozuldu

enpara çok istiyordum ama diyorlar banka hesabınız olmadığından ıvır zıvır vs moralim bozuldu
Tek iyi yanı para aktarımında ücret almaması neden bu kadar çok istediniz?

Merhabalar bu hafta yeni 18ime girdim genelde hep enpara'yı öneriyorlar forumdaki dostlarımız ona dayanarak enpara hesabı açmaya karar verdim
Fakat nedensizce reddediyor nedeninide anlamış değilim aydınlatırsanız sevinirim
Reddedilme nedenide söylenmiyor can sıkıcı oluyor
Saygılar sevgiler
Enpara fiziksel şubesi olmadığı için başka bankadan geçmişiniz yoksa pek değerlendirme yapmıyor. Mesela ben de ilk kredi kartımı Enpara üzerinden almak istedim 1 yıl bana kuruş limit vermediler ben kredi notum düşüktür vs diyordum sonra başka bankadan hesap açtım adamlar kendileri aidatsız kredi kartı teklif edince onu da kabul ettim, ertesi ay Enpara da kredi kartı başvurumu onayladı 😂

Ama hiç hesap açmama olayı garip geldi acaba şu kumar için hesap kullandırma olaylarından mı önlem alıyor artık bankalar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğerlerine göre çok şeffaf banka, hesap açtığım diğer banka bana kaç kez geçirmeye çalıştı çoğunu farkedip bildirdim bazıları büyük ihtimalle gözden kaçmıştır. Sürekli bankamı kontrol edip “acaba bana aidatsız dedikleri kart için hesaba 1500TL aidat ücreti çakmışlar mıdır” diye bakmamak için bile Enpara iyidir.

bilmiyorum hocam böyle çeşitliliği vs fazlaydı diğer bankalarda karşılıyorsa sorun olmaz

Ama hiç hesap açmama olayı garip geldi acaba şu kumar için hesap kullandırma olaylarından mı önlem alıyor artık bankalar?.
olabilir hocam zaten benim kredi kartı vs işim olmaz garanti ila iş bankası kaldı arada düşüneceğim

bilmiyorum hocam böyle çeşitliliği vs fazlaydı diğer bankalarda karşılıyorsa sorun olmaz

olabilir hocam zaten benim kredi kartı vs işim olmaz garanti ila iş bankası kaldı arada düşüneceğim
İş bankası derim o ikiliden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,371
Üyeler
189,437
Son üye
sba10371
Geri