9070xt'nin bu modeli nasıldır, alınır mı?

alınır, coil whine daha duymadım tek eksisi biraz daha sesli ve hotspot derecesinin yüksek olması. nebi akgün'ün undervolt rehberini uygularsan bu sıkıntının da önüne geçiyorsun

Alacağım sistemde 9070xt'nin bu modeli var. Bu model diğer modellere göre nasıldır, sıcaklık ses soğutma coil whine gibi konularda nasıldır? Sizce tercih edilir mi?
Pulse seçebilirseniz daha iyi olur sıcak ve sesli çalışan bir model gaming oc diğer modellere kıyasla.

Hocam bir ay önce kart modeli düşürmek için 9070xt pulse modelini satmıştım (27.5k) bence 9070xt serisinde alınabilecek en f/p kart pulse. Kart hiçbir ayarıyla oynamadan zaten 50 küsür derecelerde çalışıyordu yük altında. Hiçbir şekilde fan ve cw sesi de yoktu. Gigabyte ile aynı fiyatta pulse tercih ederdim. Bütçe çıkma şansınız varsa nitro alın

Hocam bir ay önce kart modeli düşürmek için 9070xt pulse modelini satmıştım (27.5k) bence 9070xt serisinde alınabilecek en f/p kart pulse. Kart hiçbir ayarıyla oynamadan zaten 50 küsür derecelerde çalışıyordu yük altında. Hiçbir şekilde fan ve cw sesi de yoktu. Gigabyte ile aynı fiyatta pulse tercih ederdim. Bütçe çıkma şansınız varsa nitro alın
En iyisi en f/p si swift ama pulse de çok iyi.

Fiyatı artmış :D dün 32-33k bir şeydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar aslında kartı tek almayacağım https://www.incehesap.com/genesis-b...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app bu sistemi almak istiyordum fiyatı uygun geldi ama bu sistemde dediğim modeli kullanmışlar. Sizce sırf ekran kartı modelinden dolayı alınmaz mı bu sistem?
Taksitli mi alacaksınız yoksa elinizde nakit var mı?Ekran kartı ram ve ssdyi 2.elden almanızı tavsiye ederim.

Taksitli mi alacaksınız yoksa elinizde nakit var mı?Ekran kartı ram ve ssdyi 2.elden almanızı tavsiye ederim.
Taksitsiz alacağım, aslında bilgisayar toplamak istemiyorum mümkünse hazır almak istiyorum aklımda bu sistem vardı ama ekran kartı beni düşündürüyor, kimse tavsiye etmedi.

Taksitsiz alacağım, aslında bilgisayar toplamak istemiyorum mümkünse hazır almak istiyorum aklımda bu sistem vardı ama ekran kartı beni düşündürüyor, kimse tavsiye etmedi.
Hazır almak +10 15k fazla para vermek.En kötü ekran kartında 4 5k fark var.Ssd lerde 2k ramlerde ise 6000mhz cl 30 32gb 15 16k gerisini siz düşünün.

Geri