- Reaksiyon skoru
- 7
Sorum başlıktaki gibi. 13 veya 14 almak istiyorum uygun olursa üst modellerde olabilir. Taksitli veya uygun nerden nasıl alınır
Evet hocam mümkünse sıfırSıfır mı? 14 pek de esprisi olan bir telefon değil. 13 de eski artık.
13 ile 14 aynı hocam işlemci ekran vs tıpa tıp aynıSorum başlıktaki gibi. 13 veya 14 almak istiyorum uygun olursa üst modellerde olabilir. Taksitli veya uygun nerden nasıl alınır
taksit eğer ticari kartın varsa olur diğer türlüde internetten hepsiburada trendyol amazon güvenilir satıcılardan vs ama azıcık daha koyup 16 e alabilşirisn kat kat iyiSorum başlıktaki gibi. 13 veya 14 almak istiyorum uygun olursa üst modellerde olabilir. Taksitli veya uygun nerden nasıl alınır
Sorum başlıktaki gibi. 13 veya 14 almak istiyorum uygun olursa üst modellerde olabilir. Taksitli veya uygun nerden nasıl alınır
Hocam evet bakmıştım aman aman farkları yok fakat aralarında fiyat farkıda kalmamış. 30 küsürdü 13 40lara dayanmış. 14 de zaten 45 falan galiba.13 ile 14 aynı hocam işlemci ekran vs tıpa tıp aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
taksit eğer ticari kartın varsa olur diğer türlüde internetten hepsiburada trendyol amazon güvenilir satıcılardan vs ama azıcık daha koyup 16 e alabilşirisn kat kat iyi
sıfır ile taksitle almam imkansız yeni yasak getirildi sıfır telefonlara taksit olmuyor ama muhtemelen telefoncular genede taksit yapıyordurSorum başlıktaki gibi. 13 veya 14 almak istiyorum uygun olursa üst modellerde olabilir. Taksitli veya uygun nerden nasıl alınır
yok ben taksitle almıştım ticari kart varsa oluyor diğer türlüde oluyor ama fark ekliyor ben peşin 6 taksit asldıydım 16 yısıfır ile taksitle almam imkansız yeni yasak getirildi sıfır telefonlara taksit olmuyor ama muhtemelen telefoncular genede taksit yapıyordur
3 yapıyolar hocam en fazla online sitelerde. Turktelekom vodafone falan hatta taksit oluyor öyle olur mu acaba.sıfır ile taksitle almam imkansız yeni yasak getirildi sıfır telefonlara taksit olmuyor ama muhtemelen telefoncular genede taksit yapıyordur
Ticari kart nasıl bir şey hocam tam olarak bilgim yokta.yok ben taksitle almıştım ticari kart varsa oluyor diğer türlüde oluyor ama fark ekliyor ben peşin 6 taksit asldıydım 16 yı
o 3 taksit söylemeyi unuttum kusura bakmayın alışveriş kredisi ile oluyor bankaya kredi yaptırıyorsunuz normal kredi kartına değil3 yapıyolar hocam en fazla online sitelerde. Turktelekom vodafone falan hatta taksit oluyor öyle olur mu acaba.
iş yeri vs olması gerekiyor diye biliyorum3 yapıyolar hocam en fazla online sitelerde. Turktelekom vodafone falan hatta taksit oluyor öyle olur mu acaba.
Ticari kart nasıl bir şey hocam tam olarak bilgim yokta.
Esnaf olmak falan sayılmaz galibao zamaniş yeri vs olması gerekiyor diye biliyorum
Neden hocam 14 kötü telefon mu13 al brom 15 alamıyorsan, ortamlarda 14 ile dalga geçerler kötü hissedersin mazallah.
3 taksit yapıyorlar dediğin gibi turkcell vodofone gibi yerler ama onun için paketinin yüksek olması gerek vodofonda bildiğim kadarıyla kesin emin değilim red paket olması gerekiyor diye biliyorum ben turkcell kullanıyorum faturam 400tl mesela bana taksit seçeneği yok puanın yetersiz diyor bana vodofonda denedim durum aynı3 yapıyolar hocam en fazla online sitelerde. Turktelekom vodafone falan hatta taksit oluyor öyle olur mu acaba.
Ticari kart nasıl bir şey hocam tam olarak bilgim yokta.