Ofis koltuğu mu oyuncu koltuğu mu?

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
122
Günde 6-7 saatim sandalye üzerinde geçiyor. Şu anki sandalyem çok rahatsız. Tavsiyelere açığım belim kopacak. Ramazan dolayısıyla gidip gezemem maalesef mobilyacıları internetten alacağım. Rahatlık ve sağlamlık önemli benim için.
Bütçe 5-10k arası

oyuncu koltuğu kullanan biri olarak baba koltuğu

yayıncıysan oyuncu koltuğu al havalı olursun, diğer şekilde her türlü sağlam bir ofis koltugu.

Bende xDrive 15'li var. Artık onun 15'li Plus diye yenisi satılıyor. Bel ve boyun desteği güzel, beğeniyorum. Fakat iş yerine alacaksan o paranın yarısına illaki benzer konforda bir sandalye bulunur. Ben sadece oyuncu koltuğu bakıyorsan diye söyledim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
yayıncıysan oyuncu koltuğu al havalı olursun, diğer şekilde her türlü sağlam bir ofis koltugu.
Yok değilim hocam sadece uzun saatlerim masa başında geçiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende xDrive 15'li var. Artık onun 15'li Plus diye yenisi satılıyor. Bel ve boyun desteği güzel, beğeniyorum. Fakat iş yerine alacaksan o paranın yarısına illaki benzer konforda bir sandalye bulunur. Ben sadece oyuncu koltuğu bakıyorsan diye söyledim.
Benim için önemli kriter rahatlığı. İşin açığı ilk iş yerini açarken masraftan kısmak için ucuz yollu bitane almıştım fakat belim kopacak. Ayak desteği ve geriye yatma özelliği olsa mutlu olurum ama şart değil.

Son düzenleme:
Ikeada deneyip de alabilirsin güzel koltuklar var

Günde 6-7 saatim sandalye üzerinde geçiyor. Şu anki sandalyem çok rahatsız. Tavsiyelere açığım belim kopacak. Ramazan dolayısıyla gidip gezemem maalesef mobilyacıları internetten alacağım. Rahatlık ve sağlamlık önemli benim için.
Bütçe 5-10k arası
ofis malzemeleri satan bir yere gidip deneyerek alman en sağlıklısı hocam.

İkea markus. Ofis koltuğunun iyisi daha iyidir her koşulda. Oyuncu koltuğu daha şekil oluyor ama çoğu zaman fileliler kadar ergonomik olmuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
Geri